Vivix Shaklee – Formula Antipenuaan Sel

Apakah Vivix Shaklee ni sebenarnya? Ubat atau supplemen ?

Vivix ni dikategorikan sebagai minuman botani yang berkhasiat dan lazat. Ia menggalakkan badan mengalami penuaan secara sihat dengan memelihara dan memulihkan sel badan.

 

Vivix Shaklee

                            Vivix Shaklee

Kandungan utama Vivix adalah :

Ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.

kandungan utama vivix shaklee

   Kandungan utama vivix shaklee

Keistimewaan Vivix Shaklee yang tidak ada pada produk antipenuaan yang lain adalah

Campuran proprietari saintifik yang termaju berasaskan anggur muscadine, salah satu buah-buahan semula jadi paling sukar diperolehi dan paling berkuasa.

Anggur muscadine mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui dalam anggur lain. Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.

Di Shaklee, kami memanfaatkan keberkesanan anggur muscadine ini ke dalam setiap botol Vivix menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan kepekatan yang tinggi dan mengekalkan bioaktif polifenol.

Apa pula “Polifenol” ni?

Polifenol adalah sekumpulan bahan semulajadi yang terdapat di dalam tumbuh- tumbuhan dan buah-buahan yang berperanan memberi mereka warna sambil melindungi dari penyakit. Polifenol memainkan peranan penting dalam mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan anda, melindungi sel-sel dalam tubuh dari kerosakan oleh radikal bebas termasuk mengekalkan tahap glukosa darah yang sihat, meningkatkan kesihatan dan seri kulit juga menggalakkan fungsi jantung yang sihat.

Tahu tak?

Polifenol paling banyak dijumpai dalam tumbuhan berwarna gelap seperti anggur dan elderberry. Jumlahnya tinggi di dalam biji dan kulit buah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge