Vitamin C Plus Shaklee organik dan semulajadi


Warning: preg_replace(): Compilation failed: nothing to repeat at offset 111 in /home3/ikhairani/public_html/wp-content/plugins/jetpack/class.photon.php on line 331

Kenapa Vitamin C Plus Shaklee sangat HOT?

– Vitamin C Plus Shaklee bukan sahaja organik dari segi penanaman dan penjagaan tetapi diikhtiraf semulajadi kerana langsung tiada bahan kimia dan racun perasok sepanjang proses penyediaannya.

– Vitamin C sangat sinonim dengan kecantikan dan menguatkan sistem imun badan.

– Vitamin C berfungsi untuk mencerahkan kulit, menggebu, melicinkan kulit. Hasil berbeza termasuk jangka masa pemulihan setiap orang kerana vitamin C akan membaik pulih dalaman di mana keperluan vitamin C lebih tinggi.

– Vitamin C ‘organik’ juga dipercayai mampu mengurangkan jerawat dan parut jerawat di muka dan badan

– Pesakit resdung juga digalakkan mengambil Vitamin C untuk mengurangkan simpton resdung dan menguatkan imun badan

– Vitamin C semulajadi selamat digunakan oleh ibu mengandung dan ibu yang menyusu. Jadi, xperlu risau dan masih boleh cantik seperti orang lain.

– Gusi yang sering berdarah adalah tanda kurang vitamin c jadi dapatkan bekalan vitamin c anda sekarang

-akibat pencemaran yang semakin berleluasa, radikal bebas sering menyerang diri. Vitamin C yang bersifat anti oksida adalah perlindungan terbaik sel badan dari radikal bebas.

– Vitamin C menggalakkan penyembukan luka dan lebam.

– Bersifat anti- histamin untuk mengurangkan alergik

– Vitamin C menggalakkan pembinaan kolagen yang penting untuk kecantikan dan keanjalan kulit serta kesihatan sendi dan tulang.

– Vitamin C bagus untuk penyerapan zat besi

– Vitamin C yang terbaik bersifat sustained release iaitu pelepasan mengikut masa, jam demi jam. Ciri ini mengekalkan bekalan vitamin c di dalam badan.

Sulingan… Selalunya kami akan mengesyorkan beberapa vitamin lagi untuk kesihatan dan kecantikan kulit seperti Vitamin E, B complex dan ESP selain Vitamin C ( Set D + ESP) . Ini testimonial Najihah selepas penggunaan supplemen Shaklee secara konsisten.

Ida Khairani
Shaklee Independent Distributor
ID 846056
Jika rasa artikel ini berguna, kongsikan. Sharing is Caring 🙂