Untuk stok susu EBM tambahan

Menjelang nak puasa ni, mesti ramai ibu yang gelisah pasal stok susu. Ada pula yg dah nak test susu formula untuk anak kerana risau susu kurang dan tak mampu nak buat stok.

Salah tu, sementara ada sebulan lagi, lebih baik try berpuasa dan mengepam. Cuba dapatkan stok susu lebih untuk persediaan Ramadhan. Malah di bulan puasa nanti, teruskan mengepam susu.

Kalau risau, badan penat, biasalah tu. Nak dapat pahala, mestilah diuji dahulu. Nak tau tak? Ramai ibu yang mengambil set penyusuan triple m ni sangat berpuas hati dan rasa bertenaga ja walaupun berpuasa dan mengepam.

Itulah rahsianya membuat stok susu tambahan. Badan kita perlu dibekalkan dengan nutrisi mencukupi supaya mampu bekerja seperti biasa walaupun berpuasa.

Vitamin yang membantu ibu menyusu iaitu B Complex, Vitalea, Alfalfa,  Ostematrix, Vitami C dan Energizing Soy Protein direkomenkan untuk membuat stok susu extra sebagai persediaan berpuasa ni.

Tambahan performance drink juga disyorkan untuk mengekalkan bendalir dalam badan. Maklumlah kita tak minum air disiang hari tapi tetap mengeluarkan air termasuklah semasa mengepam.

Testimonial pelanggan set penyusuan.

“Salam, kak eda dah dpt dah pnduan pmakanan shKLEE. Kak Eda ode set B.Mula2 tu ikut gak mcm yg tertulis kat pek plastik tu. Ade le seminggu lebih gitu. Tp bile bca yg alfalfa bleh diambil max smpai 10, so kak eda amek kptusan tuk mkan 6 bji sehari. Sb sblm ni air susu x brape nk kuar tp bila di tmbah pngambilan alfalfa 6-8 bji sehari bru leh buat stok susu. Walau bagaimanapun vit B, C dan Multivit masih amek 1 bji sehari.

tkasih byk2 sb membantu kenalkan produk yg best cam ni.”

Jadi, jangan ambil jalan mudah. Bekalkan nutrisi secukupnya untuk badan dan buat stok susu tambahan.

– Posted using BlogPress from my iPhone