Trend Hantaran 2017 Lebih Jimat, Rare dan Unik

Ada yang pi kenduri kahwin hari ni ?
.
Hari nk wedding cousin. 😄
.
Hobi Kak Ida memang pi kenduri. Haha !!
.
Semoga pengantin bahagia ke anak cucu, insyaAllah.

Sepupu k Ida ni baik dan lembut orangnya. Suami dan family mertua dia pun baik sangat nampak.
.
So happy for her.
.
Browse2 tgk set hantaran, syok pulak tgk orang buat hantaran set2 Shaklee..
.
Teringat dulu beli hantaran make up lah, perfume…
.
Akhirnya selepas 10 tahun masih lagi tak habis2. Ada yang dah masuk tong sampah 🙈
.
Kalau kenal shaklee dari dulu boleh berhantarankan set kulit cantik ke, nak skin care ke, nak set kesuburan suami isteri ke 😄, set penjagaan rambut ke, set awet muda ke.. eh..
.


.
Macam2 set boleh buat hantaran..
.
Adik2 yg plan nak kawen tahun ni jom sembang2 set apa yang korang nak letak atas dulang hantaran tu..
.
Konpem nampak rare dan exclusive gitu.. 😊😊
.
Ida Khairani
013 488 2382
http://www.mysupervitamins.com