Testimonial Vitamin Shaklee

Feed back dari Hana selepas mencuba vitamin e dan lecitin dalam 2 minggu. Vitamin b,c,vitalea dan alfalfa dah cuba untuk lebih 2 minggu.

“Salam k.ida..sorry lmbt update..alhamdulillah,berat sy dh kurg 1kg lps consumed lecithin tu wpun mkn nasi mcm biasa..vit e nyer ksn,sy tak expect short-term..so,x perhati sgt la šŸ™‚ yg set b + esp,alhamdulillah milk prod ok..ada hari yg sy dpt fully bf,tak pyh cmpur fm..& skrg bby lg byk bf compared to sblm ni..sblm ni,fm lg byk..& yg bestnye,eczema baby dh elok..alhamdulillah,syukur sgt2 šŸ™‚ tq 4 ur guidance..klau ada tips yg lg best,blhla share :)” -hana

So, banyak yang Hana perolehi dari vitamin-vitamin Shaklee. Antaranya

turunkan berat badan (dengan bantuan lecitin, b complex dan vitalea)
-penyusuan susu ibu dapat ditingkatkan ( alfalfa, vit c, b complex dan vitalea)
-ekzema anak berkurang ( alfalfa, vit c, b complex dan vitalea)

Kebaikan dan fungsi Soy Lecitin Shaklee

Mengandungi asid lemak penting yang diperlukan tubuh.
Menolong mengeluarkan lemak dari sel – bagus untuk menurunkan berat badan.
Bagus untuk rambut.
Menegangkan dan melembutkan kulit.

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang Lecitin dan Info Kurangakan Berat Badan, boleh rujuk link bawah
Experimen bagaimana lecitin pecahkan lemak
Petua dan amalan untuk menurunkan berat badan
Cinch & Lecitin untuk kurus dan sihat cara mudah
Kandungan Lecitin Soy Shaklee dan fungsinya 
Tentang Cinch Shake Mix untuk turunkan berat badan

Ida khairani
www.mysupervitamins.com

– Posted using BlogPress from my iPhone