Testimonial shaklee set breasfeeding

Email ni datangnya dari Amyz

—–

ni ada sikit testimoni:

lepas 3 month consume set B, susu mmg pekat. Nampak sgt nutrious utk Alam. Hisap kejab saja Alam dah kenyang. Nampak Alam makin aktif, bijak. Gebu pulak tu. Alhamdulillah, Alam tak pernah kena sebarang penyakit. Cuma kulit Alam memang sensitif. Cuaca panas aje, merah2 kulit dia.

Then kat Amyz pula, badan tak rasa letih sgt. Walaupun kurang tido sebab Alam jaga malam-malam, kat office tak ada rasa mengantuk sgt pun (kecuali dlm meeting. haha) Yg amyz notice kulit jadi halus. Kalau consume vit E mungkin boleh hilangkan parut2 kat muka ni.

terima kasih sebab kenalkan shaklee pada saya. 🙂

amyz!

………

Alhamdulillah. Seronoknya baca berita yg menggembirakan ini. Semoga ramai lagi yang memberi peluang kepada kami untuk berkongsi keistimewaan khasiat vitamin Shaklee ini.

Credit to along dr myshakleestore

– Posted using BlogPress