Testimonial dan kesan positif dari Set B, ESP, Mealshake, Lecitin, Nutriferon, Basic H dan Performance Drink :)

Assalamualaikum dan good morning monday! Cuti sekolah dah bermula. Apa plan semua? Nak bercuti ke mana kali ini. Mesti seronakkan percutian bersama keluarga. Semoga semua berjalan seperti dirancang dan indah belaka. Meh tambah kegembiraan dan keceriaan dengan perkongsian cerita pengguna yang berpuas hati dengan Shaklee ini.

Kisah Lia.. Beliau mula ambil Shaklee sejak anak kedua.. sebab anak pertama beliau takde rezeki nak bercinta2 dgn Shaklee ni. .ahahah.. Jom baca.

Shaklee ni i tahu masa i sibuk usaha nak cari milk booster time BF anak first dulu…ms tu susu drop sgt2 sampai stock sume habis…kelam kabut suft internet nak carik milk booster. Jumpelah SHAKLEE but i tak tau cemane nak beli..i contact customer service SHAKLE then die kata ‘ owh u kena beli from our distributor’ then i ckp i tak kenal sape2 distributor then customer service tu kt ‘ takpe, puan bg no fon puan nanti kami kol puan semula’ .

Tunggu punye tunggu diorg tak cal2 jgk…at last sy dah tak keruan terus decide to take fenugreek..pas makan susu meningkat semula tp tak byk sgt and yg tak tahan tu bau bdn adoi aii..mengancam…..last2 stop fenugreek sbb susu makin kering…sedihnye my baby dpt BF till 6mths only.

Then preggy 2nd baby, terus nekad amek shaklee dari hari pertama pantang ..suh hubby gi beli **..alhamdulliah rezeki susu amat meriah..pas sebulan terus decide beli full pack set B + ESP. Now my baby Qisya dah 7mth still full BF and yg bestnye i mampu simpan stok susu satu fridge khas for my susu only. (thank u ALLAH)…

Set B - Penyusuan

I love shaklee coz bkn sj buat susu i meriah sbb byk kebaikan darinye i dpt. I can manage my castle (termasuk kemas uma, jg anak, masak, study, keje, everything) tp bdn still bertenaga.

Now, i use mealshake for my Afrina to make sure she gain her appetite coz die ni tak suke mkn nasi and now it looks SUCCESS. Lecithin to reduce FATSBasic H (superb) mcm2 kegunaan sehingga mandikan anakpun use this. Nutriferon, if Qisya mcm nak demam je i amek ni then terus tak jadik demam…hihi..My husband dulu before consume Performance Drink bdn asik penat manjang now cergas than previous…byk lagi nak cite kebaikan shaklee ni tapi panjang sgt…last but not least…LOVE SHAKLEE…hihi.. Credit

Terujakan? Kebanyakkan customer memang berpuas hati dengan kesan positif hasil penggunaan yang betul dan konsisten produk Shaklee. Jadi, apa tunggu lagi? Mungkin korang pun antara orang yang mencari-cari penawar yang sesuai untuk masalah yang sama. Jadi, jangan terus berduka. Jom cuba.

Boleh rujuk harga setiap satu di page pricelist di sini.



Ida Khairani


Shaklee Independent Distributor

ID 846056