Polifenol dalam Vivix Membantu Kekalkan Tahap Glukosa Yang Sihat

Vivix Shaklee beri kesan positif pada pesakit kencing manis? Fakta atau auto ??? Seorang yang disahkan kena kencing manis, haruslah ambil berat tentang tahap glukosa dan pemakanan. Ini sebab walaupun sudah ambil ubat kencing manis, risiko yang sangat teruk boleh berlaku bila gula tidak dikawal. Risiko Penyakit Kencing Manis : Rabun Kaki dipotong untuk elak Read more about Polifenol dalam Vivix Membantu Kekalkan Tahap Glukosa Yang Sihat[…]

Vivix Shaklee – Formula Antipenuaan Sel

Apakah Vivix Shaklee ni sebenarnya? Ubat atau supplemen ? Vivix ni dikategorikan sebagai minuman botani yang berkhasiat dan lazat. Ia menggalakkan badan mengalami penuaan secara sihat dengan memelihara dan memulihkan sel badan.   Kandungan utama Vivix adalah : Ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu. Keistimewaan Vivix Shaklee yang tidak ada pada Read more about Vivix Shaklee – Formula Antipenuaan Sel[…]

Rahsia Kembalikan Tenaga Untuk Pesakit Darah Tinggi

Apa rahsia akak ni buat sampai kembali kurus, ber tenaga dan sihat walaupun sebelum tu obese dan ada tekanan darah tinggi ? Mula berjumpa secara online, kemudian sambung sembang muka ke muka di kedai mamak. Alkisah cerita akak ni: “Tahun lepas akak dapat tau tekanan darah akak tinggi. Badan akak masa tu pun berisi sangat. Read more about Rahsia Kembalikan Tenaga Untuk Pesakit Darah Tinggi[…]

Berhenti merokok dengan Shaklee dan turunkan risiko Heart Attack

Aku bukan tak mahu berhenti merokok tapi setiap kali cuba bersungguh-sungguh nak berhenti, mesti aku kena:-. Rasa loya Sakit kepala Susah nak tidur Berat akan naik Murung Rasa kebas di tangan dan kaki Menggeletar badan Rasa nak demam .Memang aku tak tahan. Rasa macam nak mati pun ada. .Itulah luahan Razif (bukan nama sebenar) kepada Read more about Berhenti merokok dengan Shaklee dan turunkan risiko Heart Attack[…]

Supplemen Vivix Beri Tenaga Melawan Kanser dan Cegah Kanser Berulang

Disahkan bebas kanser walaupun pada mulanya telah diagnose kanser tahap 4 memang keajaiban dari Allah. Maknanya sesiapa saja yang pada peringkat awal lagi memang masih mempunyai harapan untuk sembuh. Jadi jangan putuh asa. Apa nak buat? Lawan dan Cegah Kanser Selalunya, orang yang disahkan kanser perlu jalani rawatan kemoterapi. Semasa rawatan ni sel kanser akan Read more about Supplemen Vivix Beri Tenaga Melawan Kanser dan Cegah Kanser Berulang[…]

Kesan dan Perbezaan Vivix Shaklee

Vivix Shaklee ni adalah minuman kesihatan dari sumber botani yang lazat. Serius ramai dah cakap dan suka akan rasanya. Tak ada rasa pahit langsung macam rasa ribena tu ada. Minuman botani Vivix yang lazat ni mengandungi campuran botani khas dicipta Shaklee yang mengandungi ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu. Secara semulajadi, Read more about Kesan dan Perbezaan Vivix Shaklee[…]

Cara cepat kawal dan turunkan gula dalam darah supaya elak dicucuk insulin

Mak memang ambil ubat kencing manis tapi selepas 2 kali check up bacaan gula tak juga turun. Bila doktor cadangkan suntikan insulin, makin risaulah mak. Selain tu, mak mudah naik gatal-gatal di badan. Bila dah gatal ni, for sure rasa nak menggaru. Bila garu, boleh terluka. Bila terluka, bahayalah.. Lambat nak baiknya. Itulah risiko pesakit kencing Read more about Cara cepat kawal dan turunkan gula dalam darah supaya elak dicucuk insulin[…]

Hadiah Hari Ibu 2017

Assalamualaikumm Mother’s Day is Coming! Of cos, hari istimewa untuk mak-mak kita adalah setiap hari, tapi dapatkah kita gembirakan mereka tiap2 hari seperti sepatutnya.. Nak tak bagi extra special hari ibu ni? Apa kata kita hadiahkan sesuatu yang dapat beri keselesaan dan tambah kesihatan mak kita. Kalau dengan hadiah ni dapat bantu mak yang sakit Read more about Hadiah Hari Ibu 2017[…]

Apa Makanan Setelah Kemoterapi Bantu Elak Kanser Tidak Berulang

Siti positif untuk teruskan kemoterapi. Walaupun ada mendengar cerita pengalaman pesakit lain yang teruk, namun Siti percaya dia dapat hadapinya. Lagipun perhatian dan kasih sayang keluarga dan warga sekolah tempat Siti mengajar sangat kuat. Siti nekad nak fight kanser yang dihadapinya sampai sembuh, insyaAllah. Tip Pemakanan Semasa dan Selepas Kemoterapi Untuk pengalaman seorang ibu yang Read more about Apa Makanan Setelah Kemoterapi Bantu Elak Kanser Tidak Berulang[…]

Penawar Slip Disk

Selalu bila dah disahkan slip disk, doktor akan bagi ubat slip disk. Jadi apa lagi yang boleh dibuat sebagai penawar slip disk supaya pemulihan slip disk lebih cepat. Sebelum itu, apa itu slip disk? “Slip disk adalah keadaan di mana disk iaitu penggalas tulang belakang terkeluar dari kedudukan asal dan terkena saraf. Keadaan ini menyebabkan Read more about Penawar Slip Disk[…]