Day 3 Star Cruise Libra for Shaklee Incentive Trip 2017

Hari ketiga cruise libra, kami sampai Phuket. Di Phuket cruise tak boleh park dekat dengan Chalong Pier so kena naik boat lain ke jeti. Di jeti town ni pulak kami kena berjalan kaki macam rombongan sekolah tu ke tempat parking bas. Naik bas dalam 20 minit untuk ke seberang pulau & jeti lain. Kat sini Read more about Day 3 Star Cruise Libra for Shaklee Incentive Trip 2017[…]

Day 2 Cruise Shaklee Incentive Trip 2017

Hari kedua atas Cruise Star Libra kami senam aerobik beramai2 sebagai pemula hari ! Fuh, makyong pun sama naik membakar lemak. Lepas tu, ada pulak treasure hunt. Ingat tak boleh masuk, sekali staff Shaklee kata boleh ja masuk. Cuma hadiah nanti adalah aktiviti pantai yang lasak di Pulau di Phuket tu, ibu mengandung tak boleh Read more about Day 2 Cruise Shaklee Incentive Trip 2017[…]