Penawar Slip Disk

Selalu bila dah disahkan slip disk, doktor akan bagi ubat slip disk. Jadi apa lagi yang boleh dibuat sebagai penawar slip disk supaya pemulihan slip disk lebih cepat. Sebelum itu, apa itu slip disk? “Slip disk adalah keadaan di mana disk iaitu penggalas tulang belakang terkeluar dari kedudukan asal dan terkena saraf. Keadaan ini menyebabkan Read more about Penawar Slip Disk[…]

Kuku pulih dengan khasiat collagen

Jika sebelum ni saya kongsikan macam mana collagen membantu membanyakkan susu badan dengan cepat..!!! Saya ada nak kongsikan lagi satu kisah saya dengan collagen ni. Hehe.. Ok, kali ni ja. Esok saya cerita kisah orang lain pulak. Saya juga pernah kongsikan testimonial collagen ni di Shaklee Talk bersama ahli ahli Shaklee yang lain dan siap Read more about Kuku pulih dengan khasiat collagen[…]

Kolagen Shaklee untuk kulit cantik dan berseri serta melambatkan kesan penuaan

Apa itu kolagen? Kolagen adalah protin utama bagi tisu sokongan dalam badan dan merangkumi 30% dari keseluruhan protin dalam badan. Kolagen menyokong sebahagian besar sel yang membina struktur, memberi kekuatan dan kekenyalan pada kuit dan tisu badan. Dalam badan kita kolagen terdapat pada kornea, kanta mata, kulit, salur darah, keratin rambut dan kuku, tulang, tendon, Read more about Kolagen Shaklee untuk kulit cantik dan berseri serta melambatkan kesan penuaan[…]

Testimonial Kolagen

Tinggal beberapa hari akan tiba hari raya.. Bersemangat semua orang nak melawa ni.. Berderu-deru orang order untuk supplemen kecantikan yang pelbagai. Jom baca testimonial supplemen kecantikan dan kesihatan terbaru, Shaklee Collagen Powder. Baru launch ja, tapi dah banyak testimonial yang menarik. Testimonial Shaklee Collagen Powder dari Leen Rashid “Betullah..saya pun start makan collagen 1st ramadhan..rasa Read more about Testimonial Kolagen[…]

Kolagen : Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan

Memperkenalkan .. Shaklee Collagen Powder Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada Read more about Kolagen : Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan[…]