Apa promosi Februari 2017 Shaklee?

Selepas promo Januari yang gempak melabuhkan tirai, apa pula promo Februari yang best menanti.. . Berita baik untuk yang nak berdiet, nak slim, nak kempis perut.. Bulan ni Buy 1 Free 1 untuk Lecitin dan Alfalfa Berita baik untuk semua juga sebab semua orang pasti perlukannya kalsium untuk kecergasan diri dan kesihatan tulang… Ostematrix juga Read more about Apa promosi Februari 2017 Shaklee?[…]

Apa Promo Shaklee November 2016 ni?

Ok bulan ni lebih super special.. Banyak produk dan fokusnya membantu kita untuk SLIM secara sihat.. Juga untuk kuatkan pertahanan diri. Boleh agak tak supplemen apa? PROMOSI NOVEMBER Macam-macam adaaaa 1. ALFALFA SHAKLEE Alfalfa small size mengandungi 330 biji Alfalfa large size mengandungi 700 biji KEBAIKAN ALFALFA Mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, Read more about Apa Promo Shaklee November 2016 ni?[…]

Guna set menyusu nak tambah susu, terkejut muka jadi gojes !!

Salwa mula berkenalan dengan set menyusu Shaklee sama macam mak-mak lain, dgn niat nak galakkan susu ibu, tambah nutrisi dan kekal cergas dan ceria. . Tiba-tiba !!!!!! . . . Selepas konsisten dengan set lengkap susu ibu yang ada Energizing Soy Protein dan Vitamin C Shaklee ini, muka yang ada jerawat teruss gebu gebasss. Pelik kenapa Read more about Guna set menyusu nak tambah susu, terkejut muka jadi gojes !![…]

Promosi Shaklee Khas Sempena National Conference 2016 28 Mei ini

Sabtu ni acara tahunan Shaklee paling ditunggu-tunggu. Hari ni yang layak akan terima anugerah. Sabtu ni juga, Shaklee buat promosi istimewa terlajak laris. 4 set khas ni akan terima hadiah yang terbaik. Meleleh air liur kalau tak rebut. Promosi Khas Shaklee 1. Shaklee Ramadhan Set Khas untuk bantu kita kekal bertenaga dan kurang dahaga dengan Read more about Promosi Shaklee Khas Sempena National Conference 2016 28 Mei ini[…]

Apa Jadi dan Kesan Selepas Guna Vitamin C dan E Shaklee

Menurut kajian sejak sekian lama, kebaikan vitamin c dan e sangat banyak. Kumpulan vitamin ni adalah tinggi anti oksida yang mampu membantu badan melawan radikal bebas. Radikal bebas ni kita tak nampak tapi asasnya ia wujud dalam pencemaran dalam dunia kita ni. Bila radikal bebas masuk ke dalam tubuh, ia merosakkan sel badan dan kita Read more about Apa Jadi dan Kesan Selepas Guna Vitamin C dan E Shaklee[…]

Promosi Berganda Shaklee Januari 2015

Sebab – sebab kenapa perlu dapatkan supplemen super power Shaklee hari ni juga? Kenapa perlu amalkan ALFALFA hari ini? Alfalfa adalah tumbuhan yang dikenali sebagai RAJA TUMBUHAN yang Kaya dengan vitamin kalisum, magnesium, potasium, karotin, protein, serat, vitamin E dan K Membantu mengawal kolestrol dalam darah. Membantu badan untuk detox secara semulajadi Membantu menggalakan pengeluaran Read more about Promosi Berganda Shaklee Januari 2015[…]

Kesan sampingan collagen shaklee terhadap ibu menyusu

Sekarang ni sedang berlangsung promosi collagen shaklee. Saya pernah ambil dulu, Alhamdulillah banyak perubahan. Kemudian saya ambil dan konsisten yang basic saja bila muka kurang bermasalah dah. Dalam kata lain, makin bersih dan sihat ! Bila promo shaklee collagen powder ni kembali, teruja balik nak cuba semula walaupun saya seorang ibu menyusu sekarang. Yang best, Read more about Kesan sampingan collagen shaklee terhadap ibu menyusu[…]

Makanan tambahan terbaik anak setahun ke atas dan orang dewasa

Dalam senyap – senyap saya tambah resepi rahsia dalam susu anak dengan harapan mereka susah jatuh sakit dan bertambah bijak. Hasilnya so far so good. Alhamdulillah.. Anak- anak saya tak suka nak makan vitamin chewable. Sensitif pula dengan perasa oren semua tu. Mujurlah ada Mealshakes yang sedap dan sukar dikesan kalau dicampur susu. Malah rasa Read more about Makanan tambahan terbaik anak setahun ke atas dan orang dewasa[…]

Selera anak bertambah dengan khasiat Meal Shakes

Suka saya kongsikan kisah ibu yang tak sabar nak berikan Meal Shakes untuk anak yang hadapi masalah selera makan, selepas membaca banyak review dan tahu kebaikkan Meal Shakes..  Ibu ni call & terus nak pick up MEAL SHAKES di rumah untuk anaknya.. Bila datang, katanya anak perempuannya yg usia 2 thn lebih tak makan apa Read more about Selera anak bertambah dengan khasiat Meal Shakes[…]

ESP : Pemilihan protein yang baik penting untuk sel badan dan fungsi tubuh serta testimonial ESP Shaklee

Apakah fungsi protein? Secara mudahnya, protein membantu menghasilkan sel baru maka sel mati dan lama dapat diganti. Apakah sumber protein? Protein boleh didapati dari makanan harian kita seperti ikan, ayam kekacang, daging dan banyak lagi.  Protin juga mudah musnah pada suhu tinggi. Bila ini berlaku, tubuh hanya menyerap sedikit protin dari makanan dan selebihnya adalah Read more about ESP : Pemilihan protein yang baik penting untuk sel badan dan fungsi tubuh serta testimonial ESP Shaklee[…]