6 Kebaikan Omega Guard Shaklee

6 Sebab Kenapa Setiap Rumah Mesti ada memiliki #OmegaGuard. 1. Omega Guard dihasilkan melalui proses proprietari penyulingan molekul berganda yang bertujuan untuk meningkatkan kepekatan asid lemak omega-3, dan pada masa yang sama menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri, plumbum, aresenik, kadmium, dioksins dan lain-lain bahan cemar yang sering mencemari pelbagai spesis ikan. 6 kelebihan omega guard Read more about 6 Kebaikan Omega Guard Shaklee[…]

Rahsia Kembalikan Tenaga Untuk Pesakit Darah Tinggi

Apa rahsia akak ni buat sampai kembali kurus, ber tenaga dan sihat walaupun sebelum tu obese dan ada tekanan darah tinggi ? Mula berjumpa secara online, kemudian sambung sembang muka ke muka di kedai mamak. Alkisah cerita akak ni: “Tahun lepas akak dapat tau tekanan darah akak tinggi. Badan akak masa tu pun berisi sangat. Read more about Rahsia Kembalikan Tenaga Untuk Pesakit Darah Tinggi[…]

Cara Menurunkan Kolestrol dengan Cepat Untuk Turunkan Risiko Serangan Jantung

Berjauhan dengan keluarga dan tinggal berseorangan serta mempunyai kolestrol yang tinggi, membuatkan ramai orang risau akan diserang sakit jantung tanpa mendapat bantuan kecemasan. Jadi, saya akan kongsikan cara menurunkan kolestrol dengan cepat supaya perkara yang tidak diingini dapat dielakkan. Cara Menurunkan Kolestrol dengan Cepat dan Selamat Pasti ramai yang sudah dengar beberapa kisah individu yang Read more about Cara Menurunkan Kolestrol dengan Cepat Untuk Turunkan Risiko Serangan Jantung[…]

Penawar Slip Disk

Selalu bila dah disahkan slip disk, doktor akan bagi ubat slip disk. Jadi apa lagi yang boleh dibuat sebagai penawar slip disk supaya pemulihan slip disk lebih cepat. Sebelum itu, apa itu slip disk? “Slip disk adalah keadaan di mana disk iaitu penggalas tulang belakang terkeluar dari kedudukan asal dan terkena saraf. Keadaan ini menyebabkan Read more about Penawar Slip Disk[…]

10 Cara Kurangkan Sakit Slip Disc Pada Tulang Belakang

Sejak dua minggu lepas, Ammar sakit-sakit pinggang. Ada rasa kebas pada paha sampai ke betis. Kadang-kadang bila pijak kaki ke lantai sakitnya tarasa amat sangat. Baca sampai habis untuk tahu cara berkesan sembuh dari slip disk Simptom yang Ammar hadapi adalah antara simptom Slip Disc. Namun, pengesahan dari doktor perlu dilakukan sebelum rawatan dan ubatan Read more about 10 Cara Kurangkan Sakit Slip Disc Pada Tulang Belakang[…]

Supplemen Anti-Radang Terbaik

Bila kaki kita injured, luka atau terjatuh, yang kita perasan adalah area tu jadi merah dan bengkak sementara nak pulihkan. Bengkak dan radang ni sebenarnya reaksi perlindungan badan kita untuk elak jangkitan. Kalau orang tu sakit sendi dan gout, radang ni makin kerap jadi dan prosesnya sangat-sangat sakit. Sampai terpaksa ambil ubat anti-radang. Tahu tak Read more about Supplemen Anti-Radang Terbaik[…]

Trauma Gout menyerang ketika seorang diri, Ketahui tip elakkan serangan gout !

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Masih segar dalam ingatan saya, 2 tahun lepas semasa maklang saya pulang ke kampung dan anak sulungnya yang berusia lewat 20-an yang masih bujang tinggal seorang diri di rumah. Suatu hari, maklang menalefon dan minta tolong kami untuk jenguk anaknya kerana anaknya tiba-tiba sakit kaki dan tidak mampu bangun. Suami saya Read more about Trauma Gout menyerang ketika seorang diri, Ketahui tip elakkan serangan gout ![…]

Macam Mana Nak Turunkan Paras Kolestrol?

Bacaan kolestrol kita diambil dari bacaan 3 jenis kolestrol iaitu HDL, LDL dan trigliserida. HDL ni kolestrol baik dan membantu menurunkan paras kolestrol jahat LDL dan trigliserida. Macam Mana Nak Turunkan Paras Kolestrol? Oh ya, HDL ni baik kerana ia membantu mengangkut kolestrol untuk dikeluarkan dari badan. Sedangkan LDL melekat didinding-dinding arteri dan meningkatkan risiko Read more about Macam Mana Nak Turunkan Paras Kolestrol?[…]

Penawar Bengkak Kaki Supaya Tiada Lagi Sakit Bila Berjalan

Sakit kaki boleh terjadi disebabkan pelbagai punca. Mungkin terlangkar benda, kemalangan kereta atau motor, terjatuh atau akibat gout. Bengkak kaki menyebabkan kita susah nak berjalan sampai nak pijak lantai pun jenuh mengeluh dan tahan sakit. Ini cara paling mudah untuk cepatkan bengkak surut. Cara surutkan bengkak kaki dan tumit yang ngilu Baru-baru ini suami saya Read more about Penawar Bengkak Kaki Supaya Tiada Lagi Sakit Bila Berjalan[…]

Cara Mujarab Elak Batuk Berterusan dan Risiko Pneumonia

Sebenarnya ini favourite Iman, anak saya. Lebih mudah kerja mak sebab dia memang suka minta sendiri. Ingat lagi, masa Iman kena Pneumonia buat pertama kali raya tahun lepas. Masa tu memang dia jarang sangat ambil Omega Guard ni sebab dia tak minta dan maknya tak teringat nak bagi. Ish ish ish.. . Penawar untuk batuk Read more about Cara Mujarab Elak Batuk Berterusan dan Risiko Pneumonia[…]