Set Penyusuan Shaklee Bajet dan Testimonial

“Saya dah cuba macam-macam milk booster tapi masih juga susu tak cukup.” “Bajet saya kecil tapi saya nak ambil supplemen dan teruskan penyusuan susu ibu.” “Saya nak cuba set paling murah untuk menyusu Shaklee, sebab saya rasa badan saya tak penat cuma perlukan supplemen penyusuan sahaja.” “Saya tak ada masa nak prepare milk booster semulajadi Read more about Set Penyusuan Shaklee Bajet dan Testimonial[…]

Penawar Slip Disk

Selalu bila dah disahkan slip disk, doktor akan bagi ubat slip disk. Jadi apa lagi yang boleh dibuat sebagai penawar slip disk supaya pemulihan slip disk lebih cepat. Sebelum itu, apa itu slip disk? “Slip disk adalah keadaan di mana disk iaitu penggalas tulang belakang terkeluar dari kedudukan asal dan terkena saraf. Keadaan ini menyebabkan Read more about Penawar Slip Disk[…]

10 Cara Kurangkan Sakit Slip Disc Pada Tulang Belakang

Sejak dua minggu lepas, Ammar sakit-sakit pinggang. Ada rasa kebas pada paha sampai ke betis. Kadang-kadang bila pijak kaki ke lantai sakitnya tarasa amat sangat. Baca sampai habis untuk tahu cara berkesan sembuh dari slip disk Simptom yang Ammar hadapi adalah antara simptom Slip Disc. Namun, pengesahan dari doktor perlu dilakukan sebelum rawatan dan ubatan Read more about 10 Cara Kurangkan Sakit Slip Disc Pada Tulang Belakang[…]

Cara Elak Bentan dan Pulihkan Bentan dengan Cepat

Bila kita seronok nak menghabiskan tempoh berpantang, hari demi hari dikira, tiba-tiba menjelang hari-hari terakhir, badan rasa lemah. Macam perlu berpantang semula. Sakit urat, demam dan kadang-kadang sampai tumpah darah. Ini antara tanda-tanda bentan terjadi. Ini jugalah yang terjadi pada saya sendiri dan wanita yang tak sengaja terlanggar pantang semasa bersalin. Semasa tempoh berpantang, saya Read more about Cara Elak Bentan dan Pulihkan Bentan dengan Cepat[…]

Rahsia Ibu Cergas Bekerja dari Rumah Mengalahkan Sotong

Dari dulu sampai la ni, dok maintain set ni la.. Set ni paling sempoi kot. Untuk mengandung pun ya, BF pun ya, untuk berpantang pun ya, untuk kesihatan optimun pun ya, untuk hilangkan penat pun ya, nak bagi ceria, kuat, tak emo pun ya juga. 😁 . Kira ni set paling basic & essential. . Read more about Rahsia Ibu Cergas Bekerja dari Rumah Mengalahkan Sotong[…]

Cara Elak Kejang dengan Paling Berkesan

Memang sakit bila otot kejang ! Kebas hujung jari pun dah sakit kalau gerak, inikan pula kejang otot. Apa punca kejang otot ni?  Elak terus kejang otot Kejang otot berlaku bila otot bekerja berlebihan, kurang air dalam badan, otot tegang atau memegang sesuatu terlalu lama pun boleh menjadi punca kejang. Namun sebab – sebab ini Read more about Cara Elak Kejang dengan Paling Berkesan[…]

Promo Ogos Shaklee : Ostematrix Kalsium

I Lepas kahwin dulu, terus badan saya macam orang tua. Sakit pinggang la, lenguh la. Umur baru 24 thn kot. Ingatkan rare case. Saya seorang ja alami.  . Hormon sudah bercampur gaul :P. . Rupanya ada juga org lain senasib. Baru find out semalam. Huhu. So, dinasihatkan yang dah ada simptom2 awal sakit pinggang ka, Read more about Promo Ogos Shaklee : Ostematrix Kalsium[…]

Set Sendi Shaklee

Set Sendi Shaklee sangat berkesan dalam membantu melegakan sakit sendi dan melancarkan kembali pergerakan sendi. Sakit sendi tidak asing lagi untuk golongan tua, namun kita orang muda juga kerap mengalaminya. Jadi, sebelum terlambat dan merana akibat arthritis atasinya dengan amalkan Set Sendi Shaklee. Sakit sendi akibat kurang kalsium, pelincir dan penyakit gout dan arthiris Set Read more about Set Sendi Shaklee[…]

Tips agar patah tulang belakang dan kaki cepat sembuh

Patah tulang belakang dan kaki jika terpaksa ditanggung bukan sahaja menyakitkan dari segi fizikal tapi emosi juga mudah gelisah dan tertekan kerana risau kemungkinan tidak pulih atau lambat baik. Bila tulang belakang patah, banyak sangat pergerakan terganggu. Tulang kaki juga menyebabkan kita terpaksa bergantung dan mohon bantuan orang. Mesti kita nak sangat cepat baik. Ubat Read more about Tips agar patah tulang belakang dan kaki cepat sembuh[…]

Adakah kalsium berlebihan punca batu karang

Di dalam salur darah kita, selain kolesterol, yang boleh melekat di dinding salur darah ni ada banyak lagi benda termasuk kalsium. Bila kalsium termendap, ia dinamakan calcification. Kesan calcification ni, ia mengeraskan bahagian yg dia termendap tu. Banyak tempat ia boleh termendap selain salur darah seperti otak, breast, sendi & buah pinggang. Itu yg jadi Read more about Adakah kalsium berlebihan punca batu karang[…]