Set Penyusuan Shaklee Bajet dan Testimonial

“Saya dah cuba macam-macam milk booster tapi masih juga susu tak cukup.” “Bajet saya kecil tapi saya nak ambil supplemen dan teruskan penyusuan susu ibu.” “Saya nak cuba set paling murah untuk menyusu Shaklee, sebab saya rasa badan saya tak penat cuma perlukan supplemen penyusuan sahaja.” “Saya tak ada masa nak prepare milk booster semulajadi Read more about Set Penyusuan Shaklee Bajet dan Testimonial[…]

5 Tanda Kronik Jika Terus Biar Sembelit, Gastrik, Kembung Perut Berlarutan.

“Tolong makcik, pakcik dah lama sakit perut. Tak boleh membuang dan perut kembung” Panggilan telefon ni saya dapat beberapa minggu lepas. Kesian sangat. Cara elak sembelit, kembung perut, gastrik sebelum jadi lebih serius Makcik yang telefon saya tu dari Kuantan. Katanya juga pakcik kena gastrik. Dari ceritanya pakcik mengidap gastrik sejak beberapa bulan lalu. Mereka Read more about 5 Tanda Kronik Jika Terus Biar Sembelit, Gastrik, Kembung Perut Berlarutan.[…]

Berjaya mengandung selepas 6 tahun menanti

Assalamualaikum Kali ni terpanggil nak berkongsi dengan semua. Mula2 malu.. tapi bila difikirkan boleh membantu org lain.. saya rasa x salah saya berkongsi berita gembira di sini Alhamdulillah.. setelah 6 tahun berehat .. akhirnya saya disahkan hamil sekali lagi. 2 tahun sudah saya mengalami keguguran setelah kandungan berusia 7 minggu. Kali ini..kandungan telah berusia 9 Read more about Berjaya mengandung selepas 6 tahun menanti[…]

Vitamin kawal gula untuk elak kencing manis melarat

Kalau dah disahkan kencing manis tapi gula tak turun-turun juga, banyak sakit lain boleh datang..termasuklah kena potong kaki, sakit jantung, senang penat, tekanan darah tinggi !!! Akan berangkai-rangkai. Komplikasi penyakit diabetis Kalau ambil ubat yang banyak pula..boleh menyebabkan buah pinggang rosak. Kena pula dialisis. Aduh..bertimpa-timpakan.. Jadi top uplah dengan supplemen semulajadi yang lebih selamat dan Read more about Vitamin kawal gula untuk elak kencing manis melarat[…]

7 manfaat Alfalfa yang sangat hebat

Keajaiban dan kebaikkan Alfalfa memang sudah lama, sejak 2500 tahun dahulu lagi. Sebab Alfalfa berjaya menjadi tumbuhan yang mempunyai banyak manfaat termasuklah mencuci darah dan milk booster kerana Alfalfa kaya dengan mineral dan vitamin. Ini kerana akar Alfalfa sangat panjang, hingga boleh mencecah 20 kaki ke dalam bumi. Kelebihan ni membuatkan Alfalfa dapat menyerap pelbagai Read more about 7 manfaat Alfalfa yang sangat hebat[…]

Faedah energizing soy protein ( ESP) dan alfalfa untuk ibu menyusu


Warning: preg_replace(): Compilation failed: nothing to repeat at offset 113 in /home3/ikhairani/public_html/wp-content/plugins/jetpack/class.photon.php on line 331

Tahniah buat anda kerana berminat dan berniat untuk menyusukan bayi dengan susu ibu! Walaupun banyak rintangan, ibu menyusu tetap kental dan berusaha untuk mencari ilmu. Syabas! Ketahuilah ramai ibu-ibu, bapa dan individu yang menyokong 100% usaha anda dan sangat SALUTE dengan ibu menyusu berkerjaya atau suri rumah tangga. Rangkaian set penyusuan supplemen Shaklee ni membantu Read more about Faedah energizing soy protein ( ESP) dan alfalfa untuk ibu menyusu[…]

20 Manfaat dan Kebaikan Alfalfa Selain Penggalak Susu

Jika dikalangan pelanggan dan pembaca Mysupervitamin, Alfalfa terkenal sebagai penggalak susu. Namun manfaat Alfalfa sangat banyak. Perkataan Alfalfa sebenarnya berasal dari frasa Bahasa Arab, al-FAC-facah, yang bermaksud “bapa kepada semua makanan.” Namun Alfalfa, tumbuhan separa berkayu tidak hanya dijumpai di dunia Arab, tetapi di seluruh dunia. Orang Cina telah lama menggunakan Daun Alfalfa sebagai ubat Read more about 20 Manfaat dan Kebaikan Alfalfa Selain Penggalak Susu[…]

Produk: Alfalfa Complex Shaklee

  Alfalfa merupakan satu gudang zat. Akar tunjangnya yang mengunjur ke bawah sedalam 6 meter untuk mencari pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementara daunnya mengumpul klorofil dalam amaun yang banyak melalui proses fotosintesis yang semulajadi. Alfalfa Complex merupakan suatu Formula Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee dalam 1950-an. Read more about Produk: Alfalfa Complex Shaklee[…]

Testimonial Alfalfa atasi keputihan

Alfalfa adalah raja tumbuhan. Akarnya yang dalam bermeter ke dalam tanah mengaut segala hasil galian dan mineral telah membuatkannya sangat berkhasiat. Antara keistimewaan Alfalfa selain dari menggalakkan pengeluaran susu ibu adalah mengatasi keputihan. Testimonial Alfalfa Atasi Keputihan Credit “Saya memang mempunyai masalah keputihan semenjak dari bangku sekolah menengah lagi. Akibat daripada tak alert tentang kebersihan Read more about Testimonial Alfalfa atasi keputihan[…]

Makanan untuk pesakit gout

Gout sering melanda individu yang menghadapi berat badan berlebihan jadi amat penting untuk kita mengawal berat badan untuk mengelakan risiko gout. Cecair tambahan boleh membantu mengepam keluar kristal asid urik, tetapi alkohol harus dielakkan. Penting untuk pesakitmengikuti diet rendah purin dan mengelakkan makanan yang tinggi purin dan makan makanan rendah purin secara sederhana.  Makanan tinggi purin Read more about Makanan untuk pesakit gout[…]