Perlukah Side Income Untuk Semua Orang Walaupun Berkemampuan?

SIDE INCOME. Perlukah ? Haruslah demi sahut seruan kerajaan.. boleh gitu? Sebelum menteri cadang pun ramai dah buatkan. Bijak kita ni.

pendapatan tambahan dengan shaklee
Side Income Perlu atau Tidak?

Sebab apa ?

Sebab kita mmg berkemampuan buat 2-3 kerja dengan kemudahan yang ada sekarang.

Lagipun side income boleh jadi…

– Duit simpanan bagi yang sudah cukup keperluan.
– Pengalaman yang berharga.
– Persediaan untuk financial freedom.

Walau berkemampuan tapi time freedom atau time flexibility sangat susah dicapai sampai kurang masa bersama keluarga, YA anda memang perlukan side income yang bakal menjadi main income bila sudah matang !

Bagi yang gaji masih tak cukup, side income tu boleh buat 1 atau kesemua ni..

– duit pampers anak
– duit minyak
– bil api/letrik
– belanja makan family

Bagi Ida, bisnes Ida sekarang sesuai untuk kedua-dua kategori…

Yang dah gaji berlebih-lebih, buat la bisnes ni santai pun ok.. senang ja kot.. share ja, kalau sangkut dah dapat untung runcit. Kan rezeki tu.

Bagi yang betul2 memerlukan extra money, jangan la buat santai2.

Buat sungguh2. All out.. ini boleh jadi main and active income bila dikerjakan betul2 tau !!

Bukan sekadar duit pampers anak, beli rumah pun boleh.

Dah kena tayang bonus ka baru teruja.. tak payah la.. haha !! Poyo !
.