Set Penyusuan tanpa Vitamin C masih boleh CANTIK

Huru hara 1 Malaysia, Vitamin C SOLD OUT…  Tiba-tiba sejak beberapa bulan lepas Vitamin C menjadi fenomena..Sana-sini orang gilakan Vitamin C.. Vitamin C Shaklee ramai pula pakat rebranding.. Organik la..dan macam-macam nama lagi.. Ya laa… Vitamin C sangat banyak manfaat sehingga ibu menyusu pun digalakkan mengambilnya..untuk antibodi, untuk resdung, untuk kulit sihat dan cantik dan banyak lagi. Akhirnya..Vitamin C Shaklee Sold Out Habis untuk kali keberapa tak tahu dah..

Oleh kerana, buat masa ini maklumat yang diterima dari pihak Shaklee Malaysia, Vitamin C akan kembali pada bulan April 2013..Semua set penyusuan, berpantang dan ibu mengandung adalah tanpa vitamin C..ini pun sehingga diberitahu nanti…

Jadi, vitamin yang kekal dalam :

vitamin ibu menyusu Shaklee
Set Penyusuan supplemen Shaklee

Set B, set asas penyusuan adalah – B Complex, Alfalfa dan Vitalea

Set E, set penyusuan enhancement – B Complex, Alfalfa, Vitalea dan Ostematrix/kalsium

Set 3M, set penyusuan triple M – B Complex, Alfalfa, Vitalea, Ostematrix/kalsium dan ESP( Energizing Soy Protein)

Set Eu Four Pack – B Complex, Vitalea, Ostematrix/Kalsium

Berkenaan dengan harga pastinya ada penurunan tanpa pembelian vitamin C dalam set ini

Namun, untuk manfaat antibodi, kecantikan, pemulihan yang diberikan oleh vitamin C, kami mencadangakan vitamin berikut untuk melengkapkan set-set penyusuan ini. Ibu menyusu boleh pilih salah satu supplemen atau kesemuanya sebagai pelengkap pada set penyusuan sedia ada.

Zink  : meningkatkan sistem imun, bagus juga untuk masalah rambut gugur , mengurangkan inflamasi dan mempertingkatkan tahap sihat hormon(bagus untuk jerawat)

Nutriferon  : mengaktifkan interferon utk menguatkan fungsi sistem imun

Shaklee Collagen Powder  : kulit yg cantik dan anjal, mengandungi Vitamin C, kesihatan tulang dan sendi,  mencerah dan mengurangkan pigmentasi

Pengganti vitamin C untuk cantik dan imun
Pelengkap set penyusuan
Ida Khairani
Shaklee Independent Distributor
ID 846056
Jika rasa artikel ini berguna, kongsikan. Sharing is Caring 🙂