Rahsia membanyakkan susu badan hingga mencurah-curah

Saja ja tajuk kasi gempak. Sebenarnya sudah tiada rahsia lagi. Untuk membanyakkan susu badan anda, anda wajib melakukan ini:

1) kerap mengosongkan payudara sama ada menyusu badan secara terus atau mengepam setiap 2-3 jam.

2) minum air kosong 3L setiap hari

3) doa yang berterusan kepada Allah memohon dipermudahkan dan dimurahkan rezeki.

Vitamin Shaklee walaupun turut menyumbang untuk memeriahkan susu badan para ibu, 3 konsep utama di atas tetap perlu dilakukan. Ok, jom ikuti kisah Irma yg sudi berkongsi pengalaman penyusuannya.

————

Assalamualaikum..tiba2 jer rasa nak bagi testimoni shaklee set B ni.

sejak mengamal shaklee ni memang la saya merasakan banyak perubahan, seperti Badan rasa lebih bertenaga, mood yang lebih stabil, badan tidak mudah rasa lesu dan letih, tidak mudah stress, sistem perkumuhan pun lancar dan yang paling penting breast sentiasa rasa penuh

masa baby Muslim umur 2 bulan doktor macam tak percaya yang baby saya fully breastfeed. mula2 doktor tu tanya saya anak minum susu apa? saya pun kata la susu badan.. dia tanya soalan yang sama sebanyak 4x. hujung2 saya jawab la susu badan sahaja! berat badan Muslim 6.4 kg masa 2 bulan.

apa yang best nya pasal shaklee ni, walaupun sekarang musim demam tapi baby Muslim saya tak pernah kena demam.. satu lagi, masa saya datang bulan tak terasa langsung macam org datang bulan, mana tak saya masi rasa ceria dan bertenaga pendek kata hari2 saya sama seperti hari2 biasa. hari tu, saya kena cirit birit, tapi badan tak rasa rasa lesu, atau pun lemah, saya masi bole buat kerja2 rumah seperti biasa, dan yang best nya air susu tak kurang pun, kenapa saya kata tak kurang? sebab breast sentiasa terasa penuh… syukur alhamdulillah di temukan dengan produk shaklee ni…

malam tadi air susu mencurah curah, habis basah baju saya, sampai mengigil kesejukan sbb baju habis basah.. mula2 tu tak perasan sebab da tidur kan… da 2 malam mcm tu, nak kata ada makan mcm2 tu, tak de la pulak. cuma minum esp & air masak dalam 2 gelas sebelum tidur. best juga shaklee ni kan…

terima kasih la banyak2 sebab ada org mcm akak ni yg sudi bagi harga member.. ya la bagi saya selagi niat kita baik, insya Allah pasti akan jumpa benda yang baik… dan benda yang baik itu elok la di kongsi2 supaya bertambah baik…

———-

Credit

Irma pada awalnya telah mencuba set breasfeeding. Set B ini mempunyai vitamin B complex, vitamin C, multivitamin dan alfalfa. Setelah itu beliau telah membeli fullpack pula ditambah ESP.

Teruja??

Kami menyediakan penghantaran terus fullpack set b walau di mana anda berada. Hubungi saya untuk harga mysupervitamins ok.

Namun, tambahan Energizing Soy Protein sangat-sangat disyorkan. Ini kerana protein membantu pembinaan sel yang sihat untuk penyerapan vitamin dengan lebih efektif. Jadi, hasilnya dapat anda lihat dengan lebih cepat. Badan pun jadi lebih lebih sihat.

Info berkaitain Tip Penyusuan Susu Ibu
Check list jika susu merudum atau berkurangan
Perkara yang boleh mempengaruhi susu ibu
Lebih banyak pilihan set penyusuan untuk ibu menyusu

Ida Khairani
Shaklee Independent Distributor
ID 846056
Jika rasa artikel ini berguna, kongsikan. Sharing is Caring 🙂