Uncategorized

Rahsia Kembalikan Tenaga Untuk Pesakit Darah Tinggi

Apa rahsia akak ni buat sampai kembali kurus, ber tenaga dan sihat walaupun sebelum tu obese dan ada tekanan darah tinggi ?

Mula berjumpa secara online, kemudian sambung sembang muka ke muka di kedai mamak. Alkisah cerita akak ni:

“Tahun lepas akak dapat tau tekanan darah akak tinggi. Badan akak masa tu pun berisi sangat. Kalau BMI tu kira kategori overweight lah.

tenaga-untuk-pesakit-tekanan-darah-tinggi
Tekanan darah tinggi bukan penghalang untuk sentiasa penat dan tiada tenaga ! 

Sejak dari tu akak mula cari info dan ikhtiar untuk bagi normal semula tekanan darah tinggi akak.

Akak jadi rajin tetiba tau.

Akak mula jaga makan.
Akak mula buat senaman.
Akak mula makan vitamin.

Ubat yang doktor bagi akak makan jugak.

Mula2 doktor bagi yang dose 5mg. Lepas sebulan, doktor turunkan dose jadi 2.5mg je.

Sebab tekanan darah pun dah makin turun. Hampir nak ke normal dah.

MasyaAllah syukur.

Dulu akak memang tak percaya yang vitamin ni boleh bantu improve tahap kesihatan badan.

Lepas Tuhan uji, baru akak sedar yang tak salah pun makan vitamin ni. Malah ia bantu badan kita jadi berfungsi dengan lebih baik dan makin selesa.

Tenaga Untuk Pesakit Darah Tinggi 

Kalau tak sebelum ni rasa tegang je urat kat belakang leher tu. Selepas makan Omega Guard setiap hari, urat dah tak tegang. Sakit-sakit kat tangan pun dah tak ada. Lega banyak, kalau tak memang sakit dan perlu bergerak dengan perlahan terutama tangan dan leher.

Darah dah berjalan dengan lancar agaknya. Selain tu badan lebih bertenaga walaupun masih lagi belum bebas tekanan darah tinggi.

omega guard shaklee
Omega Guard Shaklee yang mengandungi minyak omega 3 membantu mengekalkan tekanan darah dan paras trigliserida yang normal.

Syukur. Satu lagi vitamin yang akak makan, Garlic Complex.



Garlic atau bawang putih memang dipercayai dapat membantu dalam mengawal tekanan darah tinggi selain anti oksida yang bersifat seperti antibiotik semulajadi dan membuang angin juga.

Garlic Shaklee, supplemen untuk membantu kawal tekanan darah tinggi
Garlic Shaklee, supplemen untuk membantu kawal tekanan darah

InsyaAllah, akan akan tambah Vivix Shaklee supplemen yang banyak sangat feeback positif tu dalam masa terdekat. Ramai juga yang lebih ber tenaga lepas ambil Vivix Shaklee ni tambah-tambah pesakit darah tinggi macam akak ni.

vivix shaklee
Vivix Shaklee, supplemen kaya Resveratrol yang bagus untuk membantu tingkatkan kesihatan pesakit darah tinggi

==========

Itu kisahnya.

Nampak akak ni hepi dengan kesan vitamin shaklee dalam memberi tenaga, mengurangkan sakit urat dan tegang urat.

Masa jumpa dia, badan dia memang dah kurus. Berkat amalkan gaya hidup sehat. Alhamdulillah.

Lepas rasa sendiri kesannya, dia order pulak vitamin2 untuk bantu hilangkan jerawat anak2 bujangnya.

Dan terus daftar ahli supaya dapat nikmati faedah jadi ahli shaklee.

Feedback dari mereka buat saya makin hepi untuk bantu lebih ramai yang memerlukan.

Untuk mendapatkan supplemen yang selamat, sihat dan memberi kesan baik untuk tenaga dan kecergasan, hubungi pengedar shaklee ni sekarang, http://wasap.my/60134882382

pengedar shaklee-sakit-tekanan-darah-tinggi
Pengedar Shaklee Supplemen Vivix, Garlic dan Omega Guard