Omega Guard untuk GDM ibu mengandung

Kalau rujuk entry saya ini 5 Supplemen Wajib untuk Ibu Mengandung untuk cergas, saya tak masukkan Omega Guard. Namun jika ibu mengalami GDM iaitu gestational diabetes mellitus iaitu ringkasnya kencing manis semasa mengandung, anda disyorkan tambah Omega Guard dalam regimen kesihatan anda. Omega bagus untuk menurunkan paras gula anda ya!

Testimonial Ibu GDM Mengambil Set Ibu Mengandung Shaklee + Omega Guard 




Pengalaman ada GDM masa pregnant
Saya mula kesan gdm masa 18 minggu lepas buat mgtt. Ujian minum air gula..
Yang paling ketara sekali masa tu kerap sangat hypo.. Gula memang turun dan naik dengan sangat ketara.. Bila lambat makan.. Cepat hypo.. Bacaan gula 3..

Pastu bila makan lebih sikit gula naik jadi 6-7+..
Pening juga dibuatnya..
Masa tu kebetulan Start mkn omega guard.. Tak fikir sbb gdm pun tapi utk perkembangan bayi..
Lepas beberapa minggu makan omega mmg perasan perbezaan ketara..
Satu..sangat kurang hypo… Bangun pagi tidak kelaparan.. Gula dlm 4-5 mcm tu..
Lepas makan pun gula tak naik tinggi.. Biasanya lepas makan pun range dia 5-6 gitu.. Makan secara sederhana.. Tidaklah sikit sangat..

Yang paling ketara rasa ialah.. Masa omega guard habis..
Masa tu duk bertangguh.. Malas nak beli cepat-cepat ..
Tapi bila tak makan.. Omega.. Gula terus jadi hay wire semula..
Kerap hypo.. Almost setiap pagi.. Cepat lapar..Pastu jadi nak makan banyak. Gula pun mula naik.. 7-8.

Masa tu baru betul betul realize yg omega tu really helps in controlling appetite n also control the blood sugar.. So cepat-cepat beli n start mkn balik 3 biji sehari hingga lah bersalin..
Satu lagi yang ketara ialah.. Memang tak banyak Fat deposition during this pregnancy..

Perut nampak kecil.. Tapi bila scan baby size mmg good and follow as expected.. Baby lahir 3.2 kg alhamdulillah.. maknanya baby tidak obese sepertimana jika blood sugar not well controlled. Alhamdulillah.. Sebab tu yg jadi jatuh hati sgt dengan omega guard ni.. Sampai sekarang..

Kisah hamil dengan gdm
Safiya
Utk manfaat org lain
Utk pengetahuan , saya Ambil Full set. ( nanti org ingat mkn omega ješŸ˜€)

Omega bagus untuk kawal gula kesihatan jantung dan mata

Sekiranya anda mahukan set ibu hamil lengkap dengan omega guard dengan mendapat vitamin semulajadi Shaklee yang terbukti berkesan, dapatkannya dengan saya. Sebarang pertanyaan termasuklah cadangan mengikut budget anda, boleh hubungi saya sekarang juga!

Ketahui
dan
Juga

Nak berniaga dan jana pendapatan dengan Shaklee secara online? Semuanya di hujung jari sahaja. Anda boleh menggenggam pasif side income atau pendapatan aktif 3-4-5 angka hanya menggunakan medium blog, lebih-lebih lagi jika anda sememangnya seorang blogger tegar! Perniagaan Shaklee juga boleh dijalankan secara direct atau offline jika itu menjadi kepakaran anda.

Jangan ragu-ragu untuk bertanya kerana saya sedia membantu anda. Untuk order, boleh isi form online dengan boleh klik gambar di bawah atau hubungi saya.

Order / Pertanyaan :
Whatapps / SMS : 013 488 2382
Email : admin@mysupervitamins.com
COD : Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam Pos ke seluruh Malaysia