Omega 3 untuk sakit sendi

Chrysalis Nurul

Sharing : Ini adalah testimoni dari emak saya sendiri..fresh from oven tau…Harini baru keluar…hehe..

**My Mum Said :

“Yuy, hujung bulan ni mak nak lagi tau Omega…Sakit sendi lutut mak ni dah kurang sangat sakitnya…Kalau dulu nak naik tangga pun susah..sekarang tak payah pegang besi pun boleh naik…mak pun dah boleh berdiri lama…”

Jom hadiahkan mak anda dengan omega guard…nak bagi set women health lagi bagus…(^_^)

Omega Guard adalah minyak ikan omega 3 yang bagus untuk kesihatan jantung, otak dan sendi-sendi.

– Posted using BlogPress from my iPhone