Masalah kulit kaki, tumit merekah dan kelemumur

Assalamualaikum.. Selamat pagi jumaat. Jumaat penghulu segala hari. Esok gembiralah orang, ramai yang bercuti di hujung minggu bersama keluarga. Namun hari Jumaat still hari bekerja. Kalau nak cuti dengan gembira esok, make sure hari ni semua kerja settle. Kerja yang 2-3 hari pun boleh settle hari ni kan. Itulah booster namanya. Tekanan yang memberi kita daya lebihan untuk bekerja dengan lebih efficient.
Since dah bersenang lenang dengan keluarga, saya plan nak pergi buat facial hari ni. Haha!! Kalau pergi esok, nanti husband kena jaga anak-anak pula. Kesian dia. So, hari ni kalau mood Iris ok, nak p buat facial sementara anak sulung pulang dari sekolah. So far dah 2x bawa anak dara 2 tahun saya tu pergi buat facial. Alhamdulillah, well behaved.
Mengarut apala pagi2 ni. Sebenarnya, nak share testimonial orang ja hasil tatapan di blog kak cerry pagi ni. Tak sempat nak mengarang lebih2.
Testimonial hari ni adalah dari doktor muda yang try dan puah hati dengan produk Shaklee. Beliau dah cuba set berpantang ( B Complex, Vitalea, Vitamin C, Zink)  dan add on Energizing Soy Protein. 


nak share psl ESP n zinc.lepas sebulan amik ESP, dapat rasakan perubahan ketara. selain drp susu badan yg alhamdulillah meriah, hari ni ms nak pakai stokin terperasan yg tapak kaki halus mulus.kalo tak sebelum ni merekah n sgt kasar, sapu losyen tiap2 mlm pun takde effect.sy rs ESP yg mbantu memulihkan kulit kaki sbb protein menggalakkan pertumbuhan sel2 baru kan? phtu zinc plk, mkn dlm set berpantang ms bpntg aritu.sy ni ade mslh kelemumur yg agak teruk.ms preggy, gi wat hair treatment n pkai syampoo yg saloon tu jual.alhamdulillah dh kurang.tp lps shampoo tu habis ie ms lps bsalin, start mkn zinc.alhamdulillah xde mslh kelemumur pun.lps dh abih zinc, kelemumur jadi balik smpai berkuping2.ni nk start blk mkn zinc.



Jadi, bagi yang mengalamai masalah serupa seperti kulit kasar, kelemumur, tumit merekah dan penyusuan juga, bolehlah mencuba rangkaian produk Shaklee yang dipercayai sejak berpuluh tahun dahulu ni.

Jika anda rasa artikel ini berguna, jangan lupa untuk kongsikan demi manfaat bersama.





Ida Khairani
www.MySuperVitamins.com
Pertanyaan, konsulatasi atau order boleh email ke admin[@]mysupervitamins[.]com dan sms ke 013 488 2382

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.