Macam mana nak beli SET SUBUR Shaklee?

Assalamualaikum. Alhamdulillah ramai dah sedar akan kepentingan kesihatan dari dalam untuk tujuan subur dan mendapat rezeki. Kami dah ada banyak testimonial positif. Semoga anda juga boleh jadi antara testimonial yang berjaya mendapatkan anak dengan izin Allah dan pengambilan supplemen Set Subur Shaklee ni.

cara-beli-vitamin-tingkatkan-kesuburan-lelaki-perempuan
Makanan tambahan yang bagus dan berkhasiat untuk tingkatkan kesuburan

Jadi, apa yang ada dalam Set Subur Shaklee?

cara-nak-dapatkan-supplemen-untuk-subur-shaklee
Vitamin untuk Tingkatkan Kesuburan Shaklee

Set Subur Shaklee mengandungi beberapa supplemen. Saya kongsikan kebaikan setiap vitamin untuk tambah kesuburan ini.

Set Supplemen Subur Istimewa untuk Wanita

B Complex untuk yang hendakkan zuriat:

Lengkap kesemua 8 jenis vitamin B dan asid folik. Folic asid sangat penting diambil oleh ibu yang merancang untuk hamil sejak 3 bulan sebelum mengandung lagi sampailah semasa mengandung. Ini untuk mengelakkan risiko bayi mendapat sipina bifida iaitu sejenis kecacatan saraf tulang belakang.

ESP (Protein) untuk lebih subur dan bertenaga:

Ramai tak tahu, sel ovum mahupun sperma terdiri sel. Jadi sel yang sihat mestilah terbentuk sejak awal supaya boleh survive. Protin yang baik membantu penghasilan sel yang terbaik. Selain itu protin ESP memberi tenaga pada pasangan suami isteri. Of cos performance lebih baik nanti ! 😉

GLA Shaklee untuk lebih subur dan teratur

GLA lagi ni memang banyak berjasa sebenarnya dan hot selling. Kadang-kadang pasangan tak dapat zuriat sebab bersama pada waktu tidak subur bila isteri alami period tak teratur. Jadi GLA membantu memulih aturkan kitaran haid. Selain tu, kekeringan ketika bersama juga mungin terjadi dan GLA membantu menambah kuantiti cecair faraj, dengan izin Allah.

Set Supplemen Subur Khas untuk Lelaki

Vitamin E untuk libido

Apa itu libido? Libido ni keghairahan dan keberahian. Vitamin E juga dikatakan vitamin cinta kerana dapat membantu meningkatn libido. Boleh baca sini untuk info lanjut.

Vitalea untuk kesihatan sperma

Di dalam multivitamin Vitalea terdapat keperluan asas vitamin dan mineral yang membantu melengkapkan kekurangan nutrisi dari makanan. Antara yang best untuk kesuburan adalah Zink. Di dalam Vitalea terdapat Zink dan Zink membantu menyuburkan, menyihatkan dan membanyakkan sperma lelaki.

Vivix untuk perlindungan sel dan tambah kesihatan

Seperti yang semua tahu, Resveratrol di dalam Vivix ada banyak khasiat. Dalam kes kesuburan, Resveratrol membantu pasangan menghasilkan sel terbaik untuk kedua pasangan, melindungi sel ovum dan sperma dari rosak dan lemah dan meningkatkan tenaga pasangan suami isteri. Malah banyak penyakit yang menyebabkan kesuburan pasangan merosot dapat dibantu.

Cara makan Supplemen Shaklee untuk Subur

Jangan risau, Ida akan bantu cara makan Set Subur Shaklee ni selepas setiap pembelian khusus di Mysupervitamins.com

Apa kata yang telah mencuba Supplemen Subur ini?

tip-untuk-tambah-subur-dengan-makanan-tambahan
Syukur, rezeki untuknya selepas gigih usaha amalkan vitamin kerana Allah swt



Selepas Mengamalkan Set Supplemen Subur Shaklee

Selepas Mengamalkan Set Supplemen Subur Shaklee

Selepas Mengamalkan Set Supplemen Subur Shaklee

Apa Kata Doktor?

Doktor pun menggalakkan pasangan yang inginkan zuriat supaya mengamalkan supplemen ya.

Apa kata doktor tentang vitamin untuk subur?

Berapa harga Set Kesuburan Shaklee?

Boleh klik pilihan set di bawah untuk tahu harga setiap Vitamin Kesuburan dan Set Kesuburan Shaklee.

3 CARA NAK BELI SET SUBUR SHAKLEE?

Ok, puas hati? Jadi mana mana nak beli set subur Shaklee ni?

1. Beli melalui E Sell iaitu shopping cart Shaklee dan bayar menggunakan credit card atau debit card.

Set Supplemen Kesuburang Lelaki dan Wanita Klik Sini

Set Subur Pasangan Suami Isteri Shaklee
ESP, B Complex, GLA, Vitamin E, Vivix dan Vitalea

Set Supplemen Subur Premium untuk Lelaki Klik Ini.

Set Supplemen Subur untuk Lelaki : Vitamin E dan Vitalea

Set Supplemen Kesuburan Wanita Klik Sini

Set Subur Wanita : ESP, B Complex dan GLA Complex 

Jika anda kekurangan budget dan nak beli hanya 1 produk buat masa ini, boleh beli melalui E-Sell Product List ni.

E-Sell

2. WALK IN ke cawangan Shaklee berdekatan anda. Boleh tengok cawangan Shaklee di link ini. Anda juga digalakkan mendaftar dengan saya dengan menggunakan ID 846056 sebagai upline untuk mendapat penjimatan ketika membeli di cawangan.

3. Hubungi Pengedar Shaklee di bawah untuk uruskan pesanan dan pembayaran.

cod shah alam untuk vitamin subur shaklee
Pengedar Set Subur Shaklee