Kesan baik dari vitamin Shaklee untuk susu ibu

Semalam dpt sms dr customer yg dah dpt kesan positif selepas mencuba rangkaian vitamin dari set B, set penyusuan. Syukur sangat. Dia baru ja amalkan seminggu. Sebenarnya vitamin2
Shaklee ni bertindak ikut badan seseorang, ada yg sekejap, ada yg lama. Sebabnya ia nak baik pulih dulu apa yg tak kena dgn badan seseorang.

Jadi kenalah minum air banyak, supaya vitamin bertindak lancar sahaja. Saya kesian kat customer saya ni. Menurutnya badan sangat penat, susu pun merudum sebab kerja office sgt sibuk. Aduh, dugaan betullah ibu-ibu yg bekerja dan nak membuat stok ebm untuk anakkan.

Makan pun selalu miss. Makan kena jaga sebab badan bekerja hasil dari zat-zat yg diserap dr makanan harian. Nak bantu serap dgn cepat dan tukarkan makanan dari satu bentuk ke bentuk yg lain inilah kerja vitamin yg kita ambil tu. Kalau xada makanan, vitamin pn xtau camna nak tolong produce susu ni.

Minuman pn penting jg. Minumanlah air masak sebanyak mungkin. Teh dan kopi hanya mengurangkan penyerapan zat dr makanan. Jadi kurangkan pengambilannya. Cukup sekadar 2-3 kali seminggu. Tukarkan dgn minuman jus segar lebih baik.

Set penyusuan Shaklee terdiri dari 4 vitamin, vitamin C, B Complex, Vitalea dan Alfalfa. Harga untuk semua adalah RM 241 termasuk pos. Stok penggunaan bergantung pada jenis vitamin antara 4-6 bulan.

Ida Khairani

Shaklee Independent Distributor
ID 846056


Order Form & Email
Nak Join Jadi Ahli SHAKLEE

Jika anda rasa artikel ini berguna, jangan lupa untuk kongsikan demi manfaat bersama.