Kembalikan keanjalan payudara

Betul ka kaum ibu akan mengalami perubahan payudara apabila menyusukan bayi? Payudara makin kendur dan lembik, malah aerola, kawasan keliling nipple akan mengalami perubahan warna. Dari seorang ke seorang anak, warnanya makin gelap. Mungkin benar namun ada golongan yang tidak mengalami perubahan ini.

Sebagai isteri kita boleh mengambil langkah2 untuk mengelak perkara ini jika kita tak sukakannya. Keanjalan payudara dapat dijaga dengan pengambilan ESP secara konsisten, ditambah pula dengan pengambilan vitamin E. Vitamin E mampu membantu mencerahkan aerola bagi sesetengah wanita.

Jom baca testimonial dari pengguna ESP dan Vitamin E

” Then search pasal nk tmbh susu tetiba jumpa blog Ita, tu yg try Set F tmbh ESP sbb masa tu br beli vitamin2 dr farmasi. Alhamdulillah.. hari pertama amik ESP dgn Alfalfa susu naik balik kepada 3oz dr 1oz hari sebelumnya. Dua ari lepas tu susu naik lagi dr 3oz kpd 5oz skali pam. Punya la suka.. Masa tu minum ESP 1x sehari dan 2 biji Alfalfa. Pikir nk jimat pun ada gak sbb baru renew insuran dan roadtax keta 🙂

Lagi satu saya suka (segan nk bgtau ni) sbb nipple lepas bersalin anak pertama tambah gelap.. smp anak ketiga ni lagi gelap.. TAPI sejak amik Vitamin E dr Ita aritu nipple kurang gelap dan skang ni nipple agak cerah (mcm ms blum kawin).. X sangka plak Vitamin E tu blh mencerahkan nipple.. plan amik untuk cantikkan kulit muka je sbb dh mula kusam.. tp result muka dh mula berseri sikit dr sebelumnya dan siap extra benefit lg.. “

credit to k ann

Ida Khairani
Shaklee Independent Distributor
ID 846056
Jika rasa artikel ini berguna, kongsikan. Sharing is Caring 🙂