Kelebihan BAWANG PUTIH

Nak tahu tak? Kenapa orang kata bawang putih banyak khasiat dan kelebihan?
GARLIC-UNTUK-BOLEH-TURUNKAN-TEKANAN-DARAH
Kelebihan bawang putih yang orang tak tahu

Org dulu2 guna sebagai natural antibiotik.

Sbb pada garlic tu ada satu bahan aktif dipanggi ALLICIN yg bertindak sebagai anti bakteria.. kan kita tgk bawang putih ni tahan lama betul kan.

Kajian menunjukkan allicin ni bertanggungjawab merendahkan kolesterol, menghalang pembentukan darah beku, anti-hipertension, anti cancer, antioksidant, antibakteria dan antivirus.. 

Bawang putih juga antara makanan yang digalakkan diambil oleh pesakit kencing manis. Kenapa boleh baca di sini.

Ohsem kan?? Selalu kita guna garlic ni utk menyedapkan masakan je kan.

Now dah tahulah rahsia disebaliknya.

Sebab tu kalau nk detox buang parasit pun boleh ambil garlic banyak2 taruk dalam masakan.

Akak kureng skt. Boh dalam masakan ok, tapi hiasan ja la. Nak kunyah tak sanggup.
Jadi, akak pilihlah Garlic Shaklee. Kurang bau. Telan ja tak ada nak feeling apa2.

Best, angin pun keluar. Hahah!!! Customer akak yang nak kawal

Pembuatan supplement Garlic Complex dilakukan pada terkawal iaitu pada suhu bilik tanpa haba semata-mata untuk mengekalkan pengaktifan Allicin pada tahap 100%.

Nak dapatkan khasiat Allicin yg best ni dari Garlic Complex? Ok, boleh pilih 3 cara ni untuk beli Garlic Shaklee.

1. Beli melalui link ini, E Sell Garlic Shaklee
2. Walk in ke branch Shaklee berdekatan anda. Untuk membeli pada harga ahli, boleh beli dan isi form keahlian di sana. Isi bahagian sponsor ID 846056. 
3. Hubungi Pengedar Shaklee di bawah untuk uruskan pembelian anda.

Roger ya. Terima kasih.
Dapatkan Garlic Shaklee untuk manfaat kesihatan di sini
Pengedar Shaklee Anda !