Kedai Baby dan Pump Susu Ibu di Setia Alam

Dulu ada LittleWhiz ja, sekarang dah ada Tateh !

Heavennya. Macam2 produk penyusuan susu ibu ada termasuklah pump susu ibu, botol, susu, baju, breast pad, warmer dan lain2.

Tak sabar nak ada baby baru ni.. sure kaki laju ja pi Kedai Tateh ni.

Kedainya di tingkat atas Kedai Mamak, corner lot. Besar tu dan macam2 lagi jual. Jenuhlah kawal nafsu.

Kalau lalu Jalan Meru tu, boleh nampak kedainya mengadap jalan di deretan shoplots Setia Alam tu.

Kedai baby Tateh Setia Alam
Kedai Baby dan Gadget Ibu TATEH , Setia Alam

Kalau tak salah Ida, nak join kelas penyusuan susu ibu pun boleh di situ. Contact la no dalam gambar atas ni.

Alamat Kedai Tateh Setia Alam ni :

No. 25-2-1 Jalan Setia Prima A 13/A, Setia Alam

Alang-alang dah sampai situ dan dekat sangat dengan Ida, bolehlah order supplemen Shaklee untuk tambah susu ibu sekali. Zasss Ida cod.😄

Pengedar Shaklee Setia Alam Set Penyusuan
Pengedar Shaklee Setia Alam – Set Penyusuan Susu Ibu