Hampir tak bergerak seperti strok akibat soft tissue injury tetapi pulih apabila

Masa 1st time jumpa Encik Husband Zeti ni, masa di US. Member2 yang ke sana, kenal dia. 


Glamur juga rupanya dia. Diorang panggil abang Halim, sudah berusia la tu agaknya. BerAbang-abang bagai.


Later on baru kenal isterinya..Baru tahu kisah mereka. Kemudian makin terkejut bila tahu masih aktif berKRIKET.

vivix
Pengambilan Vivix membantu recovery untuk soft tissue injury

OMG OMG. Berapa umur nii???? Main kriket kot, bukan coach tapi sama2 main dengan budak2 muda.

Malu aii.. Nampaknya memang tak boleh miss ambil Vivix sebelum terlewat..Sebelum mereput ditelan usia.

Dengar macam mana kisah mereka hadapi saat-saat cemas bila suaminya tak boleh bergerak macam kena strok…Dinasihatkan doktor untuk tidak melakukan kerja-kerja berat lagi selepas itu… 

Betulkah supplemen Shaklee berjaya membantu pulihkan kecederaan tisu serius yang beliau hadapi??? Layan video ni.

Lelaki Kuat Sukan Liat Nak Amalkan Vitamin Sampai Dah Nak Lumpuh? from iReach HD on Vimeo.

Ha, yang rasa sudah ada tanda2 penuaan tu, cepat2 ambil VIvix sekarang sementara tgh offer ni, free membership plk tu.

Supplemen yang bagus akan memberi kesan positif..sebaliknya supplemen yang hampas, akan memakan diri sendiri..merosakkan kehidupan di kemudian hari.

PM untuk tahu lanjut expecially yang dah hadapi kes yang sama.

Ida Khairani Ahmad
013.488.2382
http://www.mysupervitamins.com/