Guna set menyusu nak tambah susu, terkejut muka jadi gojes !!

Salwa mula berkenalan dengan set menyusu Shaklee sama macam mak-mak lain, dgn niat nak galakkan susu ibu, tambah nutrisi dan kekal cergas dan ceria.
.
Tiba-tiba !!!!!!
.
.
.
Selepas konsisten dengan set lengkap susu ibu yang ada Energizing Soy Protein dan Vitamin C Shaklee ini, muka yang ada jerawat teruss gebu gebasss. Pelik kenapa vitamin C Shaklee berbeza dan lebih berkesan berbanding vitamin c jenama lain.
.
Suami pun bukan main suka lagi.. Tona jadi rata, parut jerawat makin pudar, muka tak berminyak dan tak perlu mekap. Puan Salwa sendiri dah follow antara 3 cara mudah untuk dapatkan kulit lembut dan licin ni.
.
Serius bila jumpa Salwa tak sangka dia pernah ada masalah jerawat. Nampaknya protein memang penting untuk membantu memulihkan kulit wajah.
.
Kesan ESP dan Vitamin C Shaklee pada wanita
Akibat makan set menyusu SHAKLEE !!!

Inilah magiknya kalau vitamin SEMULAJADI. Vitamin C Shaklee betul-betul semulajadi dan bukan hanya organik, eh apa bezanya.. Ha di sini jawapannya.


Memandangkan bulan September ni Energizing Soy Protein dan Vitamin C Shaklee murahhhh so baiklah kita pakat dgn kawan share twin pek ! Supaya sama2 jimat, sama2 cantik & sama2 bertenaga !
.

Promo Gila Best ESP dan Vitamin C Shaklee. Wajib GRAB!
.
Roger Ida sekarang juga !
.
Shaklee Independent Distributor Ida Khairani ( 846056 ) 
FB : Ida Khairani Ahmad 
Phone : 013 488 2382 
Email : admin@mysupervitamins.com 
Order Shaklee Online dan pos ke seluruh Malaysia 
 COD Shaklee kawasan : Seksyen 7 dan Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam, KLCC
.
P/S: September Shaklee Offer, buy 2 ESP & VIT C, get 5 % less. Rugi tak grab !