Fiber & Lecithin Shaklee pilihan bijak untuk diet sihat

Pengambilan supplemen yang betul membantu anda untuk kekal sihat dan menjayakan program menurunkan berat badan anda. Tak percaya? Jom baca testimonial ini.

“seronok sebab ade orang tegur semalam baju kurung yang yana pakai nampak longgar..! suke..suke..suke…!!!!! ~kata Lyana Shaklee (turuun 4kg dlm 4hari)

“waktu pregnantkan Adam dan Eilman, kena Gestational Diabetes (diabetes waktu mengandung) rasa seksa je nak tahan makan ABC, coklat, nasik hehe yelah, selera org pregnant, nk yg sedap2 aje..so, Adaa ambil lah Fiber..lepas makan bende2 manis yang agak2 boleh menaikkan bacaan gula dlm darah ( nk mkn jugak tuh bende manis hehe) adaa ambil Fiber dan Alhamdulillah bacaan terkawal je n baby lahir pon x besar sgt..3.2kg.. now, Fiber bantu nk slim lak 2kg dh dibuang yes!! LOVE IT hehe berbaloi baloi.. ” ~Noor Syuhada

“Sudah 3 hari mak dan ayah mengamalkan meminum Fiber ini setiap pagi sebelum mengambil sarapan. Hari ini, sepulangnya saya dari sekolah tadi, mak memberikan saya khabar gembira. “Tadi mak check darah, gula mak turun 4.6!!! Selalunya paling rendah pun mak dapat 7 atau 8, tak pernah dapat sampai macam ni…. “” ~Customer rakan ShakleeGBS

Credit

Mak mertua saya pun begitu juga. Semasa raya yang lepas, saya telah menghadiahkannya Fiber untuk diamalkan. Weekend baru ni, dia cerita hasil check up doktor, paras gula dan tekanan darah ok. Tak ada kencing manis, tak ada darah tinggi, tak ada tekanan darah. Syukur Alhamdulillah.

Order jangan tak order!!!

Gabungan Fiber & Lecitin Shaklee sesuai untuk

  • program turunkan berat badan
  • diet pesakit kencing manis
  • kurangkan kolestrol dalam badan



Ida Khairani
www.MySuperVitamins.com