Day 2 Cruise Shaklee Incentive Trip 2017

Hari kedua atas Cruise Star Libra kami senam aerobik beramai2 sebagai pemula hari !

Fuh, makyong pun sama naik membakar lemak.

Bisnes Shaklee bukan ja bagi bonus duit tapi berpeluang untuk dapat percutian percuma selain dari kesihatan yang semakin meningkat !

Lepas tu, ada pulak treasure hunt.
Ingat tak boleh masuk, sekali staff Shaklee kata boleh ja masuk.

Cuma hadiah nanti adalah aktiviti pantai yang lasak di Pulau di Phuket tu, ibu mengandung tak boleh join.

Redha ja la.. so Ida pun join la treasure hunt yang diberi nama, “Scavenger Hunt by Shaklee” di atas kapal besar tu, dari deck ke deck mencari clue dan jawapan.

Team member “Lady Gaga” untuk Scavenger Hunt di Star Cruise Libra

Akhirnya berjaya juga habiskan. Yang berjaya habiskan ontime pun dah dapat hadiah. Yeahhh !!

Hadiah berupa sebotol Vitamin C Sustained Release bernilai RM 92.50 dan cap Shaklee.

Hadiah treasure hunt dan surprise goodies dari Shaklee

Happy tak? For sure la. FREE kot.

Petang tu kami sampai di Langkawi dan boleh turun untuk aktiviti shopping !

Cruise Star Libra singgah di Langkawi dan akan ke Phuket pula

Bas Shaklee provide dan kami dihantar Cenang Mall, Duty Free. Barangan wajib dibeli haruslah coklat.

Line panjang gila la kalau dah geng Shaklee memborong.

Malam nanti kami ada dinner tema sarung. Kat sini pun banyak pilihan yang ado yg menepati tema, tapi Ida dah beli siap2 dan simple ja.

Payah nak pilih baju yang makyong boleh pakai.

Tibalah masa dinner ! Macam2 fesyen keluar. Siap fesyen Yuna pun ada.

Dinner tema ‘sarung’ di Star Cruise Libra by Shaklee

Team kami menang hadiah Banana Boat ! Sah-sah la tak boleh mainkan. Bahaya pula untuk ibu mengandung.

Selain Banana Boat, ada hadiah Parasailing, Sea Walker, Zipline dan Snorkeling.

Sakan la kami di Phuket nanti !

Kalau anda suka aktiviti FREE begini, suka pula dengan produk Shaklee dan teringin nak mulakan bisnes part time or full time, boleh hubungi Ida ya.

Tak kiralah apa background, dalam bisnes Shaklee semua orang ada peluang yang sama untuk sertai kami di iReach, jadi leader, bina empayar dan dapat percutian percuma!

Jumpa di next entry untuk aktivit day 3 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge