Cukup tak ambil vitamin Shaklee tanpa jamu untuk ibu berpantang

Boleh tak amalkan vitamin Shaklee tanpa jamu berpantang yang lain? Jawapannya ya boleh. Vitamin Shaklee full sset dah complete untuk ibu yang selepas bersalin untuk pulih dan sihat sempurna. Namun, tak menjadi kesalahan untuk top up dengan jamu jika ibu nak cuba juga. Vitamin Shaklee sepanjang berpantang yang disyorkan adalah Zink, Vitamin C, B Complex dan Vitalea. Ini adalah asas dan sudah memadai. Namun jika nak kesan yang lebih bombastik, lebih pantas dan membantu penyusuan boleh tambah Energizing Soy Protein.

Antara kebaikkan set vitamin ibu berpantang Shaklee adalah..

Vitamin C: untuk menguatkan sistem imun melawan penyakit dan memelihara sel

B complex: melancarkan saraf, memberi kesegaran dan kecerdasan

Vitalea: menampung kekurangan nutrien dari menu harian, meningkatkan penyerapan zat dari makanan

Zink: membantu baik pulih badan, mengurangkan rambut gugur, mempercepatkan proses pemulihan

Himpunan testimonial ibu ibu berpantang yang mengamalkan vitamin Shaklee adalah seperti berikut.

kesan vitamin shaklee untuk ibu berpantang 2
“sy mkn set pantang..best sbb bdn xrs letih,susu byk ckup utk 2org ank sy.luka pn cpt sembuh..sis cbe la bli..mmg berbaloi sgt harga dn kesan yg kt dpt..”
kesan vitamin shaklee untuk ibu berpantang 4
“saya sedang berpantang anak ke 3. Kalau dulu time pantang ni rambut memang bajyak gugur, bila dah ambil set berpantang yangset premium ni..memang bagus hasilnya..thumb up”

kesan vitamin shaklee untuk ibu berpantang

” Sy pon ade cube set pntg shaklee..mmg bdn segar n xletih..susu bdn pon byk sgt..ank cpt knyg n xbyk ragam..luka pon cpt sembuh..mmg berbaloi mkn produk shaklee ni.. ank sy skang br 2 bln..akk pon cubela..”
kesan vitamin shaklee untuk ibu berpantang 1
“saye…tgh berpantang ni (hr ke29), rasa sihat je dgn set pantang shaklee, hr ke26 (sabtu lepas) leh gi shoping baju raya baby dn kakaknya. Tak rasa cam bru lps brsalin pn…pantang ank ke2 ni xde jamu2 dh, minum air kunyit ke apa ke xde dh…shaklee shj. Best “

Info dan isu-isu ibu berpantang, bolehlah baca sini


Ida Khairani
Shaklee Independent Distributor
ID 846056



Jika rasa artikel ini berguna, kongsikan. Sharing is Caring 🙂