Cinch & Lecithin- kurus dan sihat cara mudah

Yes..Kepada sesiapa yang nak cari makanan pengganti yang boleh mengenyangkan, cubalah Cinch shake mix ni. Lepas bancuh dan minum, rasa kenyang dah bolehlah berdiet secara sihat. Ada 3 perasa yang yummy Coklat,Vanilla dan Caffe Latte. Untuk membantu proses pembuangan pulak(opss), tambah lecitin. Lecitin ni bantu pecah lemak kerana ia bersifat larut lemak. Bagus untuk otak juga. Jom baca testimonial Nani selepas sebulan mencuba.

Credit


ok la..since I dah makan product shaklee CINCH and LECITHIN for a month…cube tekaa..dah berapa kilo berat saya turun??? heheh..jeng jeng jeng…I LOST….3 KG!!!Okla tu kan,,sebulan dapat turunkan 3Kg..lau turun mendadak nnt badan akan cepat naik..Ok ape..bukannye I bersenam pun..hehe..saya akan minum Cinch around pukul 11.30pg after I dah breakfast.Then, saya kadang2 memang tak akan lunch pon sbb perut dah kenyang minum cinch tu..tapi saya akan lapar balik around 5-6pm. SO time ni saya akan dinner dah..saya mmg dinner awal..nnt ayah saya marah. sbb biasa org cina dinner b4 7pm..so ..my father cam tula..nk tau berat saya dulu berapa? starting from 48kg..berat saya naik smpai 65kg..antara sebab2 nye saya dinner after 7pm.mmg sape makan lewat malam bdn akan naik..so minum Cinch tu untuk gantikan makanan lain la.drpd ambik yg lemak n carbohydrate yang byk, baik minum cinch.lagipun cinch ni bukan sekadar mengenyangkan..tapi bakar lemak sekali,,n setiap malam b4 tido, saya akan ambik 3-4 capsule of Lecithin.yang ni pun bagus gak..mmg seriously bakar lemak. setakat ni if saya makan lecithin sahaja without cinch,at least I lost 200-300gram per day..sometimes till 400gram per day,,ok la tu lemak ilang byk tu sehari..dengan keadaan I yg bukannye bersenam nie..hehe..xsempat nk bersenam..bersenam ngan window shopping je.So, sesape yg nak kuruskan badan tu..sangatla saya saran kan ambik product ni..lagipun shaklee ni dah lama wujud kat dunia ni.So, kewibawaan product dia tak dapat di ragui la..and skang ni pun..mane2 I pegi mesti org akan cakap..diet ek??nampak kurus la skang..heheso seronok bila ade orang cakap camtu..So, I decide to keep using this product until i reach my target weight,,tapi after dah smpai target pun still nak guna jugak..coz nak maintain la plak kan??
hehe..ok

Ida Khairani
Shaklee Independent Distributor
ID 846056
Jika rasa artikel ini berguna, kongsikan. Sharing is Caring 🙂

11 thoughts on “Cinch & Lecithin- kurus dan sihat cara mudah

  • Lecitin ida dok makanlah. mmg sangat ok. rasa perut kempis skt bila ari rasa buncit tu. ida mmg regular mkn lecithin. cinch baru nak mula. b4 ni ida bancuh esp dan milo ja tu pun dah rasa kenyang and kasi energy. saja nk cuba cinch plk, senang nk cita kat org.

    kak huda tomei ja lagi..hehe.. trial pek cinch tak adalah. lecithin ada la untuk 30 biji tp sebotol tu rm42, ada 160 biji. cadangan di botol mmg 6 biji sehari cuma kalau nk save n tak gemuk mana tu boleh kurangkan dos, 2-4 biji sehari. cinch rm138 satu canister.

  • kak huda dah bam2 n boolat dah skrg…yg part perut tu byk baju tak muat tang tu la lepas branak. tmbh2 branak operate, tak berbekung mana pon.. mkn pon byk jgk skrg.. hihi.. igt nk kene kontrol balik la.. tu yg tnya ida nih… kalo sebotol tu tahan bape lame ek(mls nak kira.. haha.. nyambil2 wat keje ni). Kalo kos penghantaran bape lame ida? caj plak bape? ehh.. ida kat sarawak lagik ekk?

  • Ikut pengalaman ida makan lecithin ni,1st time ja membuang yg sgt banyak..huhu. Then mcm normal dah, tak memulas n berulang pn.. Mcm biasa2 ja. Tp ida mmg ada amik alfalfa yg turut membantu melancarkan pencernaan.

    Ida dah di klang.shaklee kat area sini ada di subang dan wangsa maju. Kalau pos extra rm10. Pakai id ida 846 056 tu, dpt member price.

    Cinch tadi 1st time ida try. Kalau selalu lunch lambat mmg angin naik kepalalah tp tadi ok ja. Even tak la rasa kenyang sampai tolak makan. Ida still amik lunch sebab ada jamuan tp lewatlah pkl 2.30, tu pun bukan makan nasi…

  • Salam Anum,

    Lecitin baik diambil selepas makan dan dengan water intake yang banyak. Untuk panduan lengkap, boleh email Ida di admin[@]mysupervitamins[.]com selepas membuat pembelian.

    Setiap customer saya adalah menjadi tanggungjawab saya untuk memberi panduan lengkap.

  • Salam kak,

    sy nk bertanya bagaimana pengambilan lecithin,alfalfa dgn cinch. lepas minum cinch kena ambil lecithin dgn alfalfa atau x perlu?

Comments are closed.