Cara Mujarab Elak Batuk Berterusan dan Risiko Pneumonia

Sebenarnya ini favourite Iman, anak saya. Lebih mudah kerja mak sebab dia memang suka minta sendiri. Ingat lagi, masa Iman kena Pneumonia buat pertama kali raya tahun lepas. Masa tu memang dia jarang sangat ambil Omega Guard ni sebab dia tak minta dan maknya tak teringat nak bagi. Ish ish ish..

.

cara bagi batuk cepat baik
Penawar untuk batuk

Dah nak jadi, memang pengajaran la kan. Masa tu baru nak rasa pengalaman jaga anak sendiri yang kena neb ( nebulizer) dan fisio percussion sambil dibedung. Siap rekod la untuk jadi panduan orang lain.

Video Fisioterapi untuk Pneumonia

Sebelum anak kita kena, rajin-rajinlah bagi omega ni untuk kuatkan imun dan elak batuk makin teruk dan elak diserang asma, pneumonia atau bronchitis. Omega 3 memang bagus untuk paru-paru.

“Fish oil seems to improve airflow, reduce cough, and lower the need for medications in some children with asthma “

Memandangkan promosi Omega Guard Oktober akan berakhir, ibubapa cepat-cepatlah dapatkan Omega Guard ini untuk anak-anak kita. Lega saya bila dah jumpa, minyak ikan yang terbaik dan tidak mengandungi merkuri dan logam berat dari laut dalam ni. Lagipun ia minyak ikan tulen dan bukan dari fish liver cod oil.

Elak minyak ikan yang diambil dari hati

Shaklee Independent Distributor Ida Khairani ( 846056 ) 

FB : Ida Khairani Ahmad 

Phone : 013 488 2382 

Email : admin@mysupervitamins.com 

Order Shaklee Online dan pos ke seluruh Malaysia 

Pengedar Shaklee / COD : Seksyen 7 dan sekitar Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam, KLCC