Cara Makan Untuk Kurus Yang Betul

Ida nak share tip sihat ni, cara makan untuk kurus yang betul!

Tips turun berat dengan sihat ni tanpa perlu berlapar tau, so bolehlah sambung open house dan kenduri kendara di hujung minggu ! 🤗

Set Kurus Shaklee Cara Makan yang Betul untuk Kurus
Cara Makan yang Betul untuk Kurus

1- Banyakkan minum air
2- Jangan makan lewat malam dan awalkan makan malam
3- Makan nasi dalam kuantiti sedikit (Jangan Tinggal Nasi Terus)
4- Mindset Utama

STEP 1 untuk kurus yang betul
80% Makanan 20% Senaman. Kevin Zahri pun mewajibkan bersenama dalam program Jom Kurus dia. Ramaikan korang nampak menunjukkan hasil yang ohsem. Terbukti betul !
Nak tahu apa lagi sebab diet kurus kita gagal dan bertukar menjadi diet gemuk, baca sini.

STEP 2 untuk kurus yang betul
Minum Air kosong. Kalau sebelum ni liat, rajin2lah minum air kosong ya. Kalau rasa lapar pun, start dengan minum air kosong. Bangun pagi atau sebelum lunch dan dinner pun start dengan minum air kosong.

STEP 3 untuk kurus yang betul
Jangan Makan Berat pada waktu Malam (LAST 6 PM)

STEP 4 untuk kurus yang betul
Makanan tambahan. Bab makanan tambahan saya semestinya memilih Set Kurus Shaklee

Ada 3 konsep penting dalam Set Kurus Shaklee ni iaitu

Bakar, Buang, Bina 
————————-

Ianya banyak membantu dalam proses penurunan berat badan. So, xde la kita lemah je kan?

Kalau korang nak tahu lebih lanjut boleh tengok poster dan hubungi Ida untuk further konsultasi.

set kurus shaklee
Set Kurus Shaklee

Set Kurus Shaklee ada :

1. Agen Bakar dalam Set Kurus Shaklee

Lecitin adalah emulsifier yang berasaskan soya yang dapat mencairkan lemak. Lemak yang melekat di saluran darah dan organ membuatkan fungsi badan semakin merosot. Kena cepat2 buang sebelum penyakit lain datang tau.

Omega Guard yang tinggi kandungan DHA dan EPA membantu membakar lemak dan bagus untuk fungsi paru-paru, jantung dan otak.

2. Agen Buang dalam Set Kurus Shaklee

Alfalfa dan Herb Lax

Untuk setiap hari amalkan Alfalfa yang melancarkan proses pelawasan dan pembuangan.

Untuk mingguan amalkan Herb Lax yang bagus untuk pergerakan usus. Kadang kita dah berdiet tapi tak kurus. Dah makan tapi tak kenyang-kenyang. Mungkin masalah utama adalah usus yang gagal menyerap nutrien. Jadi kita flush out dahulu dan lakukan detox ni secara berkala.

3. Agen Bina dalam Set Kurus Shaklee

Cinch Shake Mix yang kandungan protin yang tinggi untuk memberi rasa kenyang. Serat yang tinggi membantu proses pelawasan dan multivitamin untuk mencukupkan nutrisi vitamin dan mineral jika ada yang kurang semasa berdiet. Paling best ada leucine yang mengekalkan otot dan meningkatkan kadar metabolisme semasa proses membuang lemak.

Tunggu apa lagi? Jom amalkan cara makan dan senaman yang betul di samping bantuan supplemen set kurus shaklee yang tepat untuk kurus yang betul, sihat dan cepat !

Untuk Order Set Kurus Shaklee, boleh hubungi pengedar Shaklee di bawah ni ya, http://www.wasap.my/60134882382

pengedar-shaklee-set-kurus-shaklee
Pengedar Set Kurus Shaklee