Cara Kurus Lebih Sihat, Cepat dan Mudah Maintain

Biasanya kalau sebut nak kurus je, mesti terfikir kena sekat makan, kan? Sebenarnya kalau nak kurus, bukan kena sekat makan.. Ha betul ka? Tipulah.

Nak kurus secara sihat hanya perlu sekat makan makanan yang tak berkhasiat.
Yang buat badan berisi bagai dipam itu bukan lah sebab kita banyak sangat makan sayur atau buah, tapi sebab banyak sangat makan ayam goreng dan nasi lemak 2-3 bungkus untuk sarapan.

cara-detox-shaklee
Turunkan risiko penyakit dengan amalkan detox secara sihat !

Bila makan banyak makanan tak berkhasiat, parasit akan mula beranak-pinak dalam badan kita.
Parasit ini akan serap nutrien dari makanan yang kita makan, jadi badan kita tak dapat nutrien yang sepatutnya.
Ini sekaligus akan membuatkan badan asyik hantar isyarat lapar sebab ingatkan kita belum makan – padahal parasit tadi yang serap nutrien.

Kurangnya nutrien juga menyebabkan metabolisma menurun, susah berat nak turun. Jad apa cara terbaik?

Vivix untuk Set Detox Shaklee

7 kelebihan berDETOX dengan betul untuk diet sihat kita?

  1. Menurunkan berat badan. Walaupun hanya berdetox, berat tetap akan berubah ! Yeah !!
  2. Kolon lebih sihat. – Usus yang sihat membantu menyerap nutrisi dan membuang bahan buangan dengan lebih lancar.
  3. Meningkatkan tenaga. – Badan yang kurang bertoksin membantu lebih sihat dan bertenaga.
  4. Mengawal nafsu makan. – Paling best, craving terhadap makanan dapat dikurangkan selepas itu.
  5. Kulit lebih cantik dan sihat. Bonus ni..Kulit yg bermasalah selama ni puncanya juga dari badan yang ada banyak toksin.
  6. Menguatkan sistem imun. – InsyaAllah, badan lebih kuat dan bersedia melawan penyakit.
  7. Tidur lebih lena. – dan bangun dengan lebih bertenaga.

Produk Kuruskan Badan Tanpa Berlapar

Produk yang terbaik untuk kuruskan badan adalah Set Detoks Shaklee.

Walaupun amalkan produk ini, Program Detoks pun kena buat sama, barulah hasilnya menjadi.. bukan makan supplemen terus kurus.

Set Detoks ini terdiri dari 5 jenis vitamin untuk menyingkirkan parasit yang membuatkan berat susah nak turun. Selain tu toksin dan lemak2 degil pun akan turun dibuang.

Di samping itu, bila dah keluarkan parasit, jangan lah pula tambah parasit baru. Nanti susah nak nampak maintain.

Objektif Program Detoks Shaklee ini adalah untuk bantu badan fit. Bila badan fit, sistem imun kuat dan parasit susah nak melekat.

Antara Cara Program Detox ini termasuklah :

– Banyakkan makan sayur hijau dan buah-buahan.
– Elakkan makanan berikut : Makanan berproses seperti gula putih, roti putih dan makanan berasaskan tepung putih.
– Jaga portion makan.
– Elakkan juga minuman berkafein seperti teh dan kopi semasa tempoh berdetox.
– Amalkan makan 6 kali sehari.

P.s : Makan 6 kali sehari ini penting untuk kuruskan badan supaya badan kita tak lapar.
Kalau badan kita lapar, badan akan simpan lemak. Bila badan simpan lemak, the very next time kita makan semula macam biasa, berat akan naik lebih tinggi dari sebelum ini.

Jadi makan 6 kali sehari iaitu makanan yang tinggi fiber dan protein.

Nak dengar dan tengok sendiri, kejayaan peserta Detox Shaklee? Sure anda terkejut tapi tiada yang mustahil kalau bersungguh-sungguh nak buat ni.

Teruja? Insya-Allah saya akan sertakan cadangan pemakanan untuk seminggu dengan setiap belian Set Detoks Shaklee untuk kuruskan badan.

Ini adalah supplemen yang ada dalam Set Detox Shaklee dan fungsinya

Selain Vivix, di dalam Set Detox Shaklee ada DTX, Herb Lax, Alfalfa dan Peppemint Ginger.

Berita baik, untuk masa terhad, belian set Detox Shaklee membolehkan anda mendapatkan tupperware serving yang cantik, berkualiti dan siap dengan bahagian untuk menjaga portion makan yang betul.

Nak dapatkan Set Detoks Shaklee? Ada 3 Cara :

1. Jika anda berada di Seberang Jaya, Kota Kinabalu, Kota Bahru, Johor Bahru, Ipoh, Sri Rampai, Bandar Sunway, boleh terus mendapatkan Vivix secara walk in di cawangan Shaklee.

Anda disyorkan mendaftar sebagai ahli Shaklee untuk penjimatan. Daftarkan nama saya sebagai upline / sponsor 846056 semasa pendaftaran.

2. Anda yang mempunyai credit card atau debit card boleh terus membeli di E Sell Detox.

3. Hubungi Pengedar Shaklee di bawah untuk uruskan pesanan Set Detox dan konsutasi.

Pengedar-Shaklee-Set-Detox-Untuk-Kurus
Pengedar Shaklee dan Pakar Detox Anda