Boleh kurus dan buang lemak tak ambil cinch shake mix shaklee?

Setiap lelaki dan perempuan mengidamkan tubuh yang sihat, langsing dan rapi..Sangat betul..:D Jadi, bagi yang terlebih berat, banyak lemak, akan cuba berdiet dengan mengurangkan makan. Diet perlu ada ilmu kalau tidak usaha kita akan jadi sia-sia..Silap-silap bertambah berat dan lemak. Jika ada ilmu dan produk yang betul, insyaAllah kita akan dapat menikmati hidup yang lebih hebat dalam masa yang sama kehilangan lemak berlebihan. Cinch Shake Mix dan beberapa produk lain memberi kebaikkan dan sangat manfaat untuk program diet kita. Untuk kali ni, saya akan fokus pada kebaikan Cinch Shake Mix sahaja yang berupaya menyingkirkan lemak. Namun, pastikan anda membeli dari saya dan mendapat konsultasi penuh eksklusif untuk pelanggan Mysupervitamins sahaja. Tanpa ilmu, program diet mungkin gagal.

In Shaa Allah, kebaikan program diet yang dilengkapi dengan cinch shake mix boleh memberi

  • badan yang lebih langsing dan rapi
  • nampak lebih anggun
  • rasa unggul
  • rasa lebih bertenaga
  • meningkatkan keyakinan diri
  • meningkatkan kesihatan secara menyeluruh

Jika Cinch Shake Mix sahaja, ia memberi kebaikkan dan manfaat sebagai 

  • makanan segera untuk meraka yang aktif. Zaman la kan, terkejar sana, terkejar sini.. Sampai makan pun tak sempat. Padahal makanan yang sempurna dan lengkap penting untuk memberi tenaga sepanjang hari.
  • tinggi kandungan serat, beri rasa kenyang dan puas. Ya..ini sangat penting..diet yang menahan lapar..susah nak sustain dan boleh memberi effect yo-yo. Kejap turun berat, lepas tu naik balik. Sad.
  • Mengandungi nutrisi yang lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan. Cinch tak hanya dilengkapi protin, tetapi dengan multivitamin lebih 35% nilai nutrisi harian. Jadi, sambil diet, mutu kesihatan dapat ditingkatkan. Kalau yang selalu diet, sampai tak cukup zat tu, memanglah rugi. Kita perlukan zat tu untuk penurunan berat, buang dan bakar lemak juga untuk  beraktiviti harian dalaman dan luaran.

Kenapa kebanyakkan diet gagal?

  • kurang nutrisi sebab tahan makan tak tentu hala.
  • sukar diukuti so kejap follow, kejap stop
  • hasil yang lambat..nk cepat kena exercise, hokey! Tidur banyak, memang tak jalan.
  • kandungan tidak selamat..ramaikan orang kita yang tak kisah pasal kandungan..janji ada testimonial bergambar ja terus rembat..kesan jangka masa panjang tak kaji.
  • merendahkan kadar metabolisme..Untuk diet berkesan, kita perlukan makanan ditukar menjaditenaga dengan efficient sebab itu kadar metabolisme memainkan peranan yang sangat besar.

Berbezanya Cinch Shake Mix dengan produk lain, ia

  • mengekalkan jisim otot tanpa lemak
  • hilang berat daripada lemak
  • terbukti secara klinikal jadi ia SANGAT SELAMAT
  • diperkasa dengan LEUCINE

dengan segala perbezaan ini, Cinch SHake Mix mampu

  • mengawal lapar
  • meningkatkan tenaga
  • menyokong metabolisma dan memberi rasa puas pada pengguna

lagi dan lagi..PERBEZAAN dan KEISTIMEWAAN Cinch Shake Mix ni adalah..

  • setiap hidangan cinch, ada 24g protin -> penting untuk bina otot sebab ototlah yang menaikkan kadar metabolisme dan bakar lemak dan kalori. Paling best, protin mengenyangkan, so boleh tahan dari rasa lapar
  • 24 jenis vitamin dan mineral -> jadi kita sihat, tak flat, fungsi badan tetap berjalan seperti biasa
  • 6 gram serat -> penting untuk proses pelawasan dan pembuangan
  • lagi best combo dengan ESP 
  • LEUCINE ni adalah asid amino yang dapat memelihara otot semasa proses menurunkan berat badan. Jadi badan tak menggelebeh dan metabolisme tinggi kerana otot masih dikekalkan.
  • indeks glisemik rendah – 22 – > pesakit diabetis pun boleh try gini
  • SEDAP.. Cinch makanan sempurna tetapi rasa macam pencuci mulut, macam minuman shake2 yang enak itu
  • mengekalkan tahap gula yang normal dan mengekalkan tenaga berpanjangan kerana indeks glisemik yang rendah
  • 35% atau lebih nilai harian bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
  • tiada perasa tiruan, warna atau pemanis! Tiada lemak!
Mailah cuba Cinch Shake Mix yang marvelous ini. Untuk set lengkap supplemen menguruskan badan klik sini..yang lain, antaranya lecitin, Cinch energy tea mix, herb lax dan beberapa lagi.. boleh klik hyperlink. The choice is yours! Jangan lupa, konsultasi eksklusif hanya yang membeli dari Mysupervitamins sahaja.

Ida Khairani
Shaklee Independent Distributor
ID 846056
Jika rasa artikel ini berguna, kongsikan. Sharing is Caring 🙂