Tip Bantu Ringankan Beban Isteri di Rumah

Awak ni bila saya balik ja rumah semak. Dok rumah 24 jam buat apa ?
.

Belum lagi…
.
Bini hang tu, dok buat apa tah kat rumah. Kain baju tinggi gunung dah mak tengok. Anak dari pagi sampai malam baju sama. Tu baru anak dua. Kalau 10 taktau la. Tak nampak jalan dah.
.
Serius weh, kerja rumah kami memang banyak, kalau pagi bangun tidoq tu, mengadap kerja rumah. Boleh tak duduk sampai ke petang. ( Kalau hardcore laa, i tak )
.
Nak rumah bersih, anak terurus & isteri ada masa berseksi dan jaga penampilan.. Cuba TIP ni
.
-> Ambil part time cleaner untuk kemas rumah. 😘
.
-> Tunjuk contoh pada anak2. Jangan sendiri suka semak & malas menolong, harap anak bini rajin kemas.πŸ‘ŒπŸ»
.
-> Supply supplemen pemberi tenaga dan kecergasan untuk si isteri seperti B Complex, Vitalea, Vit C dan Ostematrix. ( Boleh share suami isteri )πŸ‘πŸΌ

.
Bukan cakap kosong ni, sebab ini pun set supplemen favourite saya. Sebab tu rumah saya masih nampak lorong jalan nak lalu lagi walaupun tak ada part time cleaner, baju belum lipat belum level gunung, anak-anak terurus dan masih sempat melayan suami sampai diaa… ehem ehem πŸ’‘
.
.
pengedar-shaklee-setia-alam
Pengedar Shaklee Bandar Bukit Raja