Berpuasa bersama Shaklee tidak mengantuk

Testimonial dari Hamidah


“Mida minum tu(performance drink) tak ngantuk dan kurang letih.”

Performance drink ni berharga RM76 sahaja termasuk pos. Sesuai diminum oleh seisi keluarga.

Testimonial dari Fazidah Hanum

salam jumaat sumer…
testimoni skit pagi ni ea…
saya ambik shaklee ** tu set B…ok! suke sbb gatal2 celah jari berkurangan…bulan pose ni plak badan x de la ltih lesu sgt… ltih skit2 tu normallakan sbb sya x try pun ESP… hehehehe
saya juga soh mak mkn Bcompleks ni…dia suke! dia ckap,
“pil yg ko bg mak mkn tu bagus ler… x de rasa pdih hati pun… klu x kul 9-11 tu pdih sgt hati… pastu mak bole zikir2 n baca Quran lame skit stiap kali lpas smbhyang… xde la ngntuk… masa pose yg mula2 tu, x mkn pil tu mak asik ngntuk je..” hehehe… suke sya dengar…

Semua customer pakat beli untuk diri sendiri dan keluarga. Harap anda juga diberi kelebihan untuk berkongsi bersama keluarga.

Ida Khairani
Shaklee Independent Distributor
ID 846056

Segala testimoni yg dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan utk merawat, menyembuhkan, menganalisa apa jua penyakit/ masalah kesihatan. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan