Berpantang dengan Shaklee sangat mudah dan pulih lebih cepat

Pasti ramai ibu-ibu baru yang sedang mengandung perlukan pendapat rakan-rakan, set berpantang mana yang sesuai untuk mereka. Di sini kami kongsikan pengalaman, Shima yang telah mencuba set berpantang Shaklee.

“Badan sangat cergas. Lepas operation dah cergas. Susu sangat meriah.”

Bestkan? Alhamdulillah, khasiat dari vitamin Shaklee memang boleh dirasai dan sangat berkesan kerana ia mudah diserap tubah kerana dari sumber semulajadi bukan sintetik.

Pasti ramai yang takut juga untuk cuba dengan set-set bersalin di luar sana kerana tak tahu keberkesanan, sumbernya dan kajian disebaliknya. Dengan Shaklee, kajian telah dilakukan lebih 50 tahun oleh pakar. Ianya selamat bukan sahaja untuk ibu yang baru bersalin, menyusu malah untuk orang ramai, kanak-kanak dan orang yang dalam proses pemulihan dan baru lepas operation.

Set C Euphoria khas untuk ibu berpantang atau baru menjalani pembedahan.

Set Percubaan C Euphoria a.k.a set berpantang adalah untuk penggunaan 40 hari. Terdiri dari

Vitamin C: untuk menguatkan sistem imun melawan penyakit dan memelihara sel

B complex: melancarkan saraf, memberi kesegaran dan kecerdasan

Vitalea: menampung kekurangan nutrien dari menu harian, meningkatkan penyerapan zat dari makanan

Zink: membantu baik pulih badan, mengurangkan rambut gugur, mempercepatkan proses pemulihan

Bukan saja Shima, ramai lagi pengguna Set C memberi feedback yang sama iaitu pulih lebih cepat berbanding kelahiran bayi sebelumnya. Jadi, anda memang patut mencubanya.

Kalau ibu ketandusan idea untuk minuman berkhasiat sepanjang berpantang ini, Energizing Soy Protein adalah yang terbaik. Selamat dan memberi khasiat soya yang tinggi protein untuk membina kembali sel tubuh yang sihat. Baik untuk kesihatan kulit, rambut dan kesihatan dalaman juga.

Ida Khairani
Shaklee Independent Distributor
ID 846056
Jika rasa artikel ini berguna, kongsikan. Sharing is Caring 🙂