Berhenti merokok dengan Shaklee dan turunkan risiko Heart Attack

Aku bukan tak mahu berhenti merokok tapi setiap kali cuba bersungguh-sungguh nak berhenti, mesti aku kena:-
.

  • Rasa loya
  • Sakit kepala
  • Susah nak tidur
  • Berat akan naik
  • Murung
  • Rasa kebas di tangan dan kaki
  • Menggeletar badan
  • Rasa nak demam

.
Memang aku tak tahan. Rasa macam nak mati pun ada.
.
Itulah luahan Razif (bukan nama sebenar) kepada sahabat baiknya apabila disyorkan untuk berhenti merokok.

elak-heart-attack-apabila-berhenti-merokok-dengan-vivix-shaklee
Cara berhenti merokok dengan supplemen

.
Pernah anda atau yang tersayang berada dalam situasi yang sama?
.
Sebenarnya, ada jalan mudah nak berhenti merokok ni.
.
Salah satu cara mudah berhenti merokok tanpa kesan yang boleh jadi trauma ialah dengan menggunakan Vivix.
.
3 CARA VIVIX BANTU PEROKOK BERHENTI MEROKOK
.
Ada 3 cara Vivix membantu perokok berhenti merokok tanpa rasa terpaksa.
.
Vivix mengandungi resveratrol iaitu sejenis bahan semulajadi yang banyak terdapat dalam anggur muscadine.
.
#1 : DETOKS NIKOTIN
.
Resveratrol ini bertindak untuk mengeluarkan (detoks) nikkotin dari dalam darah, organ dan otak perokok. Bila nikotin dikeluarkan, rasa ketagih nak nikotin pun akan hilang.
.
P.s : Nikotin adalah bahan utama dalam rokok yang menyebabkan perokok sentiasa ketagih..
.
#2 : GANTI FEELING SEMASA MEROKOK
.
Perokok biasanya akan merasakan satu ‘feeling’ bila hisap rokok. Sebab itu apabila perokok berhenti hisap rokok, otak mereka akan rasa lain dan memanggil-manggil untuk mereka hisap rokok semula untuk dapatkan ‘feeling’ tersebut.

‘Ubat’ Berkesan Berhenti Merokok

.
Resveratrol boleh menggantikan ‘feeling’ tersebut, jadi bila perokok minum Vivix yang mengandungi resveratrol, mereka tidak akan rasa terpanggil nak merokok.
.
Vivix boleh memberikan ‘feeling’ tu, jadi bila perokok ambil Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok. Vivix tidak akan menyebabkan ketagihan yang berlainan.
.
Perokok sebaliknya akan rasa rela hati tak mahu dah merokok.
.
#3 : MENGURANGKAN WITHDRAWAL EFFECT BILA BERHENTI MEROKOK
.
Withdrawal effect berlaku sebab badan ‘terkejut’ dengan keadaan yang dia tak biasa. Dalam kes perokok mahu berhenti merokok ini, badan terkejut sebab tiada lagi nikotin masuk.
.
Resveratrol di dalam Vivix akan bantu redakan withdrawal effect ini dengan baik pulih signal dalam badan yang rosak akibat nikotin tadi, supaya badan boleh terima keadaan tanpa nikotin.
.
Nak berhenti merokok atau bantu yang tersayang berhenti merokok? Ok, boleh dapatkan supplemen ni cepat2 dengan hubungi pengedar shaklee ni, http://www.wasap.my/60134882382

pengedar shaklee shah alam
Pengedar Supplemen untuk Berhenti Merokok