Atasi penat, gastrik, susu kering sepanjang puasa dengan ESP dan Set Puasa

Penat sangat..Lapar sangat..Susu merudum..semua ni keluhan biasa sepanjang bulan puasa biasanyakan. Namun, ramai yang telah konsisten amalkan ESP atau Energizing Soy Protein Shaklee rasa sebaliknya. Alhamdulillah.. Kenapa ya ESP Shaklee ka puncanya? Selain dari kekuatan niat puasa tu sendiri, ESP bantu kita untuk kenyang lebih lama dan bertenaga. Kandungan yang tinggi protein soya semulajadi non GMO dengan asid amino lengkap membuatkan ESP Shaklee pilihan bijak untuk atasi gejala kebanyakkan kita yang berpuasa.


“Xla rs penat sgt…xla rs lapar.. Ok je..membuang pun bagus “, Sazila.


Ini feedback customer a.k.a ex schoolmateku, Sazila. Terima kasih kerana terus membeli dan memperkenalkan Shaklee pada rakan2nya juga.

Ramai yang konsisten ESP di bulan puasa dan dapat menikmati kesan yg menggembirakan..

  • Susu ibu masih maintain dengan rutin mengepam yg konsisten
  • Kulit lebih cantik & sihat
  • Atasi masalah gastrik
Tesimonial ESP Shaklee untuk puasa
Testimonial ESP Shaklee sepanjang puasa
ESP Shaklee memberi kesan baik bagi orang yang alami masalah gastrik dan perut mudah meragam. Malah ESP Shaklee adalah penyelesaian lengkap dan tepat bagi yang susah nak makan pada waktu sahur atau terjaga lewat. So, sekadar campuran resepi kesukaan ESP dan kurma sahaja sudah memadai untuk hari anda. Formula ni juga sesuai untuk yang nak turunkan berat badan dengan ESP Shaklee.
Tesimonial ESP Shaklee untuk puasa
Tesimonial ESP Shaklee untuk puasa
Selain dari ESP Shaklee, saya turun mengesyorkan Set Puasa ini. 

Gabungan Performance Drink + Energizing Soy Protein !

PERFORMANCE DRINK

√ dengan rasa oren yg sedap ni sesuai utk diminum semasa berbuka dan sepanjang malam termasuk waktu sahur..

√ Menyediakan tenaga karbohidrat bagi tubuh badan.
√ Juga kekalkan keseimbangan cecair dalam badan dan elektrolit bagi mengelakkan penyahidratan, jadi kurang dahaga.

ENERGIZING SOY PROTEIN

√ dengan rasa soya asli dan boleh pula dicuba dengan pelbagai resepi istimewa utk lebih umphh..

√ memberi tenaga dan rasa kenyang.. 
√ Malah..hasilnya lebih dari tu..kulit lebih sihat dan cantik..insyaALLAh menjelang raya n after2..
√ Support pengeluaran susu ibu agar tidak merudum


Fuiyoo…mmg berbaloi .. DAN boleh dinikmati SEISI KELUARGA..termasuk anak setahun ke atas, ibu menyusu, ibu mengandung dan orang dewasa tak kira tua muda.

Siapa lagi perlukan bantuan set puasa yang mengandungi ESP Shaklee dan Performance Drink ni..Orang yang –>> –>>
Sering gastrik? Susu merudum semasa bepuasa? Cepat lapar dan dahaga? Sudah terketar ketar walaupun waktu berbuka masih panjang? ada anak kecil baru berlatih puasa? Lesu dan penat melampau..

So, dapatkan SET BERPUASA yg HOT ini sekarang juga sebelum KEHABISAN STOK pada bila2 masa sahaja!

Untuk order dan dapatkan tawaran resepi eksklusif selepas pembelian, 
PM Ida Khairani Ahmad atau
SMS nama ke 013 4882382
contoh SMS : Ida Khairani ke 013 4882382
atau boleh email order ke admin@mysupervitamins.com
Promosi Set Berpuasa dari Mysupervitamins
Promosi Set Berpuasa dari Mysupervitamins

Ida Khairani
Shaklee Independent Distributor
ID 846056
Jika rasa artikel ini berguna, kongsikan. Sharing is Caring 🙂