Apa Beza Vivix Shaklee dengan Supplemen Lain Terhadap Saraf dan Parkinson

Kenapa Vivix ni Super Power?

Ini kisah benar,

Adalah sorg aunty ni dah amalkan Vivix. Alhamdulillah, kesannya positif. Tapi kemudian dia tukar ke produk Pam*** sebab ingatkan Vivix ni sama je macam minuman botani lain. Ye lah, murah sikit katanya…

Namun lepas dah cuba Pam*** tu sendiri, aunty ni cakap “eh, tak boleh ni. Makan Pam*** takde apa-apa kesan. Kena Vivix jugak baru best” dan aunty ni pun kembali mengamalkan Vivix setiap hari sampai lah sekarang.

Kenapa Vivix ni Sebegitu POWER? Sampai boleh bantu merawat simptom kencing manis & macam2 Kanser? Sbb di bacakan Yasin Malam Jumaat?

Jawapannya sebab Vivix ni ada Resveratrol yang memulihkan sel badan kita sampai ke tahap paling jauh, DNA. Takde produk lain sehebat Vivix.

Selain tu, saya nak kongsi jugalah perbezaan dan kesan baik Vivix pada abang kawan saya ni.

Dia mula contact saya selepas abahnya kena dialisis dan Alhamdulillah semakin baik lepas ambil Vivix.

Kemudian abangnya pula koma dan semasa koma sering kena sawan. Lepas sedar dari koma dan discharge, doktor cakap abangnya akan alami masalah saraf. Memang itu kesan selepas koma dan alami pendarahan di otak sebelum ni. Keadaannya macam pesakit parkinson. Tangan dan kaki akan bergerak dan bergetar sendiri.

Alhamdulillah lepas amalkan vivix Shaklee yang memberi kesan baik pada saraf, sakit “parkinson” abangnya dah hilang. Syukur sangat. Sekarang dah boleh jalan slow-slow.

Syokkan. Lega dengar kesan-kesan baik Vivix pada keluarga kawan saya ni. Walaupun ujian demi ujian mereka terima, sentiasa positif dan berusaha untuk mengubati termasuk dengan supplemen altenatif Vivix.

Lagi sebab kenapa perlu amalkan Vivix ? 😁

•Vivix pos FREE 1 Malaysia
•Untuk new member, beli 2 Vivix Free membership & Extra Less 5% untuk Nov 2017 ni.

Lagi info pasal Vivix dan Resveratrol di sini.

Ida Khairani
Whatapps
http://www.mysupervitamins.com